Neler Yeni

Yeni topladığım custom klavye

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanka ben bundan tam 1 yıl önce yemin ederim internet kafe çıkması klavye kullanıyordum. Öyle düşünme öğrenci iken bende derbederdim. Allah daha iyisini size versin. GK61 sesi ne yaparsan yap buna benzemez kankam. Ama pcb söküp altına kağıt bant yapabilirsin ve kasanın altı boş kısmını pamuk, keçe tarzı bir şey ile doldurursan değişir illa ses.
Nasıl benzemez ya, aynısı olmasına gerek yok benzer olsa yeter sadece

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Nasıl benzemez ya, aynısı olmasına gerek yok benzer olsa yeter sadece
Kankam anlatıyorum izah ediyorum. GMK87 den örnek vereyim.
5:42 den sonrasını izle nasıl yalıtımlar ile bu sesin çıktığını anlarsın. Sana attıklarımın hepsini alıp takarsan o zaman biraz yaklaşmış olursun. Onun dışında anca biraz değişir ses. Tabii pre-lube switchler ile.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
Arkadaşlar öncelikle aklınıza custom klavyeler ile ilgili sorular geliyorsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olurum.
Bu klavyeyi toplayabilmem 3 ay falan sürdü. 100'e yakın klavye satmama rağmen kendim membran 50 liralık klavye kullanıyordum artık hakkını vermek istedin.
Kasa= Zuoya GMK87
Switchler= Monka Snowleopard V2 Linear switch
Keycapler= Yurtdışından elden alındı, özellikle yüksek kalite pbt seçtim çünkü yüksek hisli oluyorlar ve parmaktan kayma hissi olmuyor. Baskısı süblimasyon baskı.
Switchler zaten pre-lube olduğu için ekstraya girmeye gerek duymadım. Allah size daha iyisini nasib etsin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güzel duruyor. Sadece koyu kırmızı ile pembenin bir arada olması çok gözüme hitap etmiyor. Ayrıca kasası beyaz olduğundan mavi keycapsler daha çok yakışırdı buna. Hayırlı olsun.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Güzel duruyor. Sadece koyu kırmızı ile pembenin bir arada olması çok gözüme hitap etmiyor. Ayrıca kasası beyaz olduğundan mavi keycapsler daha çok yakışırdı buna. Hayırlı olsun.
Kankam saol pembe derken rgb içinde olan ışıktan mı bahsediyorsun?

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Kasayı aliexpressden mi aldınız amazondan mı? Amazondansa bende ileride alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır keycapler.
He ton farkı olan kısımlarda diyorsun. Alta indikçe 1 sırada var o da belki kamera yüzünden sana çok öyle gelmiştir. Bu arada ikisinden de almadım zaten gümük el koyar 20k masraf çıkarır öyle bir şey yaparsam. Yurtdışından kendimiz getirdik. Keycapleri yurtdışında olan akrabam kargoladı o sınırı aşmıyordu. Ama vergi ile 1.5k gibi fiyata geldi keycapler. O yüzden 3 aya anca topladım klavyeyi dfsdfsdf.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
He ton farkı olan kısımlarda diyorsun. Alta indikçe 1 sırada var o da belki kamera yüzünden sana çok öyle gelmiştir. Bu arada ikisinden de almadım zaten gümük el koyar 20k masraf çıkarır öyle bir şey yaparsam. Yurtdışından kendimiz getirdik. Keycapleri yurtdışında olan akrabam kargoladı o sınırı aşmıyordu. Ama vergi ile 1.5k gibi fiyata geldi keycapler. O yüzden 3 aya anca topladım klavyeyi dfsdfsdf.
Klavye toplama hayallerim suya düştü. :D Neyse bir klavye alır modlarım en kötü

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Klavye toplama hayallerim suya düştü. :D Neyse bir klavye alır modlarım en kötü
Aynen en yatkını ak820 pro onda ses yalıtımı zaten bi seviyeye kadar var. Ayrıca gelen switchleride huano'nun pre-lube gift switchi. Bi keycapleri özelleştirir kullanırsın. Genelde ben ak820 pro satıyorum ama ilerde gmk87 tekrar getirirsem yardımcı olurum. Switch, kasa, keycap o kadar satıyorum kendim kötü bi klavye kullanıyordum artık kendime toplamam lazımdı bi klavye sdfsdfsdf. Allah size daha iyisini nasip etsin.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
Aynen en yatkını ak820 pro onda ses yalıtımı zaten bi seviyeye kadar var. Ayrıca gelen switchleride huano'nun pre-lube gift switchi. Bi keycapleri özelleştirir kullanırsın. Genelde ben ak820 pro satıyorum ama ilerde gmk87 tekrar getirirsem yardımcı olurum. Switch, kasa, keycap o kadar satıyorum kendim kötü bi klavye kullanıyordum artık kendime toplamam lazımdı bi klavye sdfsdfsdf. Allah size daha iyisini nasip etsin.
Geçen açtığım konuda murat diye bir arkadaş bana almanca bir klavye önermişti. Türkçe keycap koyup switchini falan değiştireceğim. Yalıtım falan da yapacağım. Öyle kullanılırım onu. :D

O kasayı kaça satabilirsin? Ama biraz sonradan alabilirim. 8 9 ay sonra gibi.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Geçen açtığım konuda murat diye bir arkadaş bana almanca bir klavye önermişti. Türkçe keycap koyup switchini falan değiştireceğim. Yalıtım falan da yapacağım. Öyle kullanılırım onu. :D

O kasayı kaça satabilirsin? Ama biraz sonradan alabilirim. 8 9 ay sonra gibi.
Kanka 8-9 ay sonraki şeyin fiyatını malum kurun rahat durmamasından veremem ki 😂😂. O konuyu gördüm. Aslında doğru demiş custom işine yeni başladıysan bi aksilik çıkması olası yani o yüzden ucuz bi klavye ile elini alıştır pahalıda canın yanmasın.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Shoto Todoroki
Şöyle söyliyim hz olarak zaten ikiside aynı. Yani hız, performans vs aynı kalır. Ama elinde olan ürünü satıp ak820 pro'ya geçersen emin ol seni memnun bırakır. Yukarda da dedim daha önce razer, ss vb markalar kullanıp ak820 pro geçen müşterilerim eski klavyelerine sövüyorlar dsdfsdfsdf. Gerçekten şahsen bende ömrümde öyle fp ürün pek görmedim.

Sizin mesajları yeni gördüm. Çok saolun gençler. Aklınıza takılan soru vs olursa sorabilirsiniz.
Sağolun hocam bilgi için bu klavyeyi satarsam üstüne ekleyip bütçeyi arttırmayı düşünüyorum yani daha iyi bişey de alabilirim gibi alacağım zaman size tekrardan danışsam sorun olmaz dimi?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Muhammed emin efe
Sağolun hocam bilgi için bu klavyeyi satarsam üstüne ekleyip bütçeyi arttırmayı düşünüyorum yani daha iyi bişey de alabilirim gibi alacağım zaman size tekrardan danışsam sorun olmaz dimi?
Yok kankam Estağfurullah sorun olmaz. Manyetik switchli 8k hz klavyeler getirebilirim. Skyloong'un 8k hz kocaman ekranlı klavyeleri vs var. Ve daha ufak manyetik switch yine 8k hz klavye getireceğim o zaman belki sanada denk gelir. Haberleşiriz.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Shoto Todoroki
Yok kankam Estağfurullah sorun olmaz. Manyetik switchli 8k hz klavyeler getirebilirim. Skyloong'un 8k hz kocaman ekranlı klavyeleri vs var. Ve daha ufak manyetik switch yine 8k hz klavye getireceğim o zaman belki sanada denk gelir. Haberleşiriz.
süper olur hocam alacağım zaman sizle iletişime geçerim.

Top Bottom