Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Monitör gelmeden öncesi tv de denedim gene aynısıydı değişen olmadı
kasayı tv'ye hdmi ile bağlayıp televizyondan hdmi kısmına geçtiniz mi hocam, yani tv'de açıılmıyorsa büyük ihtimal bağlantıılarda sorun vardır

üstte hocamın dedigi gibi bi televizyona bağla kasayı öyle dene, aşırı heyecanlı konu takibe alıyorum
Beynim yandı resmen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV'de de aynı şekilde sağ üstte sarı bir şey mi çıkıyordu ?
Evet aynı çıkmıştı

kasayı tv'ye hdmi ile bağlayıp televizyondan hdmi kısmına geçtiniz mi hocam, yani tv'de açıılmıyorsa büyük ihtimal bağlantıılarda sorun vardır
Evet yaptım

Beynim yandı resmen
şu şekil yapmış olman lazım, hdmi kablosunu ekran kartına ordan tv'ye takıyorsun, tv'den hdmi kısmınıı seçip pcyi açıyorsun böyle yaptın mı, böyle yapıp da ekran yine gelmezse bağlantııları sök video izleyerek baştan yap yine olmazsa parçalarda sıkıntıı olabilir

şu şekil yapmış olman lazım, hdmi kablosunu ekran kartına ordan tv'ye takıyorsun, tv'den hdmi kısmınıı seçip pcyi açıyorsun böyle yaptın mı, böyle yapıp da ekran yine gelmezse bağlantııları sök video izleyerek baştan yap yine olmazsa parçalarda sıkıntıı olabilir
Hepsini denedim

Beynim yandı resmen

Evet aynı çıkmıştı

Evet yaptım
ramların slotlarını değişmeyi denediniz mi

Beynim yandı resmen

Evet aynı çıkmıştı

Evet yaptım
Ramleri çıkardığında silgi ile sarı kısımlarını hafifçe silip tekrar takar mısın. Aynı şekilde ekran kartınıda çıkarıp silip tekrar takmanı rica edicem. Sonrasında hala aynı ise SSD komple çıkar ve tekrar çalıştır bakalım bios ekranı gelecek mi.

Onuda denedim teklide denedim
hdmi kablosu mu yetersiz acaba, ekran kartını bi söküp taksana hocam sana zahmet

Ramleri çıkardığında silgi ile sarı kısımlarını hafifçe silip tekrar takar mısın. Aynı şekilde ekran kartınıda çıkarıp silip tekrar takmanı rica edicem. Sonrasında hala aynı ise SSD komple çıkar ve tekrar çalıştır bakalım bios ekranı gelecek mi.
+

Geri