İçerik konusunda geliştirmeler yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz için teşekkürler hocam.Arayüz Geliştirilebilir Tema Ve seorch en üste alınabilir ayrı olması kötü olmuş Genel Olarak Güzel Ve biraz Konuları İçerik olarak yükseltin dolu olsun.
Alıntıyı görüntüle
Erişilebilrilik değerini düzeltin hızı gayet iyi footerdaki wordpress yazısını kaldırın , login urlsini değişin , tag kullanmayın tag devri bitti artık, genel adındaki kategoriyi önermiyorum tüm her şeyde kullanmışsınız nerdeyse kategoriler spesifik olmalı ve açıklamaları olmalı
Ek plugin önerisi
Simple toc
Perfmaters
Düşünceleriniz için teşekkürler hocam.Çok güzel olmuş elinize sağlık, renk değişikliği yapılabilir şahsen biraz boğucu ve sıkıcı buldum. Araya farklı renkler eklenebilir.
TeknoMosfer yazısının Fontunu daha şekilli şukullu havalı yapınSelamün aleyküm. İçerik olarak teknoloji haberleri ve rehber ağırlıklı bir web sitesi olmasını planlıyorum. Tasarım ve içerik açısından değerlendirir misiniz? Önerileriniz neler?
TeknoMosfer
Teknoloji Forumu - Teknoloji haberleri, yazılım, siber güvenlik, gündem, telefon, windows ve daha fazlası.teknomosfer.com
Hocam çalmak tabiri nedir . Tema WordPress temalar kısmında ücretsiz olarak sunulan bir tema. Yinede teşekkürler.Hocam siteyi Github arayüzünden mı çaldınız çok benzemiş yazı karakterleri çok büyük iç içe duruyor
atıgım görselde soldaki tarafı saga bir de oraya ufak bi küçültme logusu koy kapatma sekmesi yanı açılır kapanır dolap gibi büyük işaretledigim yeri de biraz küçületebilirsiniz isterseniz
aşagıdakı üst kısmıda büyütebilrsisiniz edge örnek verebilrim ama yani daha büyük font şeklinde