Neler Yeni

Yenilenmiş telefon satıcıları

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Bilgehan
Herkese selam yeni telefon alacağım ve bu 14 Pro'ya da 14Pro Max olsun istiyorum 12 ay taksitle alabileceğim için telefonu bu şekilde yenilenmiş olarak almak istiyorum, biliyorum büyük kumar ve şans işi fakat iPhone almak istediğim için bu kararı verdim. Çünkü iPhone kullanıcısıyım ve birkaç inceleme videosu izlediğimde Instagram'a post ya da hikaye olarak atılan fotoğraflarda açık ara hala IPhone'un önde olduğunu gördüm şimdi gelelim konumuza yenilenmiş telefon satan birçok site var fakat bunlardan hangisi aralarında en iyisi ve alırken nelere dikkat etmeliyim sanırım mükemmel olanı alacağım en iyisi o diye düşünüyorum başka dikkat etmem gereken bir konu var mı ya da tavsiye ettiğiniz bir site teşekkür ederim herkese şimdiden gazamız mübarek olsun.

feuerfrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Oğuz Göktanır
hangisi en iyisi diye bir şey yok gibi hepsi aynı şeyi yapıyor günün sonunda. bence alacağın telefonun pil sağlığına ve garantisi olup olmadığına bak birde firmalar hakkında yorumları oku zaten fikir edinirsin

1905

80+ Silver
hepsi birbirinden rezil. 2 tane farklı siteden telefon aldım ikisinde de problemler var. (kolaycep ve mobil elde et)

Yenilenmiş alınmaz

Top Bottom