Bol Tereyağlı İskender
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 497
- İsim
- Cihan Duman
Papağan gibi takırdıyorsun twitterdaki troll orduları gibi.Kesinlikle katılmıyorum Gönül adanmışlık değil cebe ne kadar indiririm derdinde hepsi İstanbul'a 500 milyar TL bütçe ayrılıyor ben ekremin duvarlardaki posterleri dışında yaptığı bir şey görmedim
İcraatlar | IBB
www.ibb.istanbul
Neler Yaptık İcraatlar & Faaliyetler | Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu Resmi Web Sayfasıdır.
www.ekremimamoglu.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerel seçimlerde partiye değil adaya bakılır.
İstanbul için konuşmak gerekirse Kanaatimce Ekrem İmamoğlu bunlara karşı seçime girecek: akp,mhp, iyiparti, zafer, dem(hdp), saadet, yenidenrefah ve bağımsız adaylar.
Demin aday çıkarma sebebini az çok düşünen ne oyunlar döndüğünü anlar zaten.
İstanbul'da kanal istanbul riskini ve olası bir depremde oluşabilecek tehditlerin artışını bilmek isteyen Naci Görür'ün Kanal İstanbul hakkında yorumlarını okusun veya izlesin.
Partizanlık yapmayın, istanbul için konuşmaktayım ve bu iş ne anketlerle ne de sosyal medyadaki tepkilerle ölçülüyor. Bunu zaten 2023'te gördük. İki güçlü aday ( Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum) dışındaki oylar seçimi sadece erteler, sonucu değiştirmez.
Murat Kurum'un oy düşüşünü sadece yeniden refah sağlarken
Ekrem İmamoğlu'nun oy düşüşü: zafere, iyi partiye, deme ve diğer bilmediğim partilere bağlı.
Zafer partisinin kaynaklarının büyük kısmını alamayacağı büyükşehirlere akıtması akıl dışı hareket. Fikrimce tüm kaynaklarıyla ve en güçlü adaylarıyla ilk olarak Hatay-Kahramanmaraş gibi deprem bölgesini ve mülteci sayısının tavan yaptığı belediyeleri almak olmalıydı.
Maalesef bu seçimde başarılı olacaklarını zannetmiyorum.
Son düzenleme: