kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Hiç birine vermemek akpye vermek demektir.Hiçbirine vermezdim.
Hiç birine vermemek akpye vermek demektir.Hiçbirine vermezdim.
eğer fatih sultan mehmeti savundudn diye ertuğrul bey ile kavga ederse vatan partisine veririmHangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ? Cevaplar görünmüyor sadece merak ettiğim için açtım.
ayranı dert etme 40tllik kebabı ödeyen 2-3 tllik ayranı haydi haydi öderAyransız olmaz ama baştan söyleyeyim.
Cumhurbaşkanlığı İşi memz'in İşi !!ayranı dert etme 40tllik kebabı ödeyen 2-3 tllik ayranı haydi haydi öder
Listede yok düsündügüm parti,Acık acık söylemek istemiyorum,RWTH Aachen diyeyim anlayan anladıHangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ? Cevaplar görünmüyor sadece merak ettiğim için açtım.
Ak Parti Mhp ve Chp hdp ip diye ayırsan daha iyi olur ittifakların ortak adayı çıkacakHangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ? Cevaplar görünmüyor sadece merak ettiğim için açtım.
Rte 30 dan fazla alamazBen diyorum Rte 45 ~ 50 alacak demirtaş 8~9 İnce 15 CHP ve IYI Partinin adayı da geri kalanı alacak 2. seçimlere uzayacak Ak Parti Kürtlerden oy almaya çalışacak diğerleri de Rte karşıtını destekleyecek ha bana sorarsanız gene Rte alır.
imkanı yok hocamRte 30 dan fazla alamaz
Nası yok dostumimkanı yok hocam
YAHU KARDEŞİM BAS AMPULE AĞUĞAAKP HDP ve MHP'ye vermem. Gerekirse pusulayı yırtarım yine oy vermem. Gerisini seçin gelince düşünürüz.
Daha geçen seçim %53 aldı bu beledi seçimlerinde %51,63 aldıNası yok dostum