Yerli Kovid-19 aşısında deneme aşamasına geçildi!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile ilgili yerli aşı çalışmasının yürütüldüğü Tekirdağ'daki laboratuvarda incelemede bulunan Sağlık Bakanı Koca'dan bilgi aldı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önemli bir gelişme taktir ettim umarım vatana millete hayırlı olur.
Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ye...an-uzerinde-deneme-asamasina-gecildi-/1994576
Bu arada haberi eksik paylaşmışım insan üzerinde deneme aşamasına geçildi.

Yarin bir gün biz aşı yaptık isteyen olsun derlerse Başkan Erdoğan ve tüm kabine tek tek o aşıdan olmazsa kimseye yaptırmayın.

Hocam size 80+News rütbesi vermeleri lazım. :D

Aslında birçok iyi icraat var. Keşke siyasi kişilikler at gözlüklerini çıkarıp; iyi işleri desteklese...
İyi de var kötü de var herkes bunu biliyor ama iyi icraat yol köprü yapmak değil bunlardan bahsediyorsanız :)

He
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile ilgili yerli aşı çalışmasının yürütüldüğü Tekirdağ'daki laboratuvarda incelemede bulunan Sağlık Bakanı Koca'dan bilgi aldı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önemli bir gelişme taktir ettim umarım vatana millete hayırlı olur.
Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ye...an-uzerinde-deneme-asamasina-gecildi-/1994576
Bu arada haberi eksik paylaşmışım insan üzerinde deneme aşamasına geçildi.
Hayırlı olsun vatana millete

Insallah bu testlerdende basarili gercerde kurtuluruz bide üretimi olcak yine 3 4 ay var knk ama allah izniyle kurtulcaz

İyi de var kötü de var herkes bunu biliyor ama iyi icraat yol köprü yapmak değil bunlardan bahsediyorsanız :)
Hayır, yol köprüden bahsetmiyorum ama onların icraat olmadığını söylemek saçmalık. Antalya yoluna yapılan tüneller bile devrim niteliğindedir. Antalya yolculuğu yapan herkes bilir bunu. (Hâlen çalışmaları devam ediyor.) Veyahut bazı şehirler arası mesafeyi yarı yarıya düşüren yolların yapılması nasıl icraat sayılmaz? Küçümsediğiniz yollar, köprüler, tüneller ve şehirlerarası mesafenin kısaltılması, o kadar farklı iş kolundan insanların işine yarıyor ki... Nasıl, icraat olarak görmeyip, küçümsüyorsunuz; anlam veremiyorum!

İllâ ki, yol ve köprü dışında icraat isterseniz; Türkiye'de ilk defâ Ulusal Uzay Ajansının kurulması, birçok farklı alanda ve kategoride Teknofest yarışmalarının düzenlenmesi, MESS açılışı, Türkiye'nin ilk güneş paneli üretim fabrikası açılışı, Türkiye'nin teknoloji üssü olan/olacak Bilişim Vadisinin açılışı, 1 Milyon Yazılımcı projesi, Harvard Üniversitesinden Türkçe olarak Bilgisayar Bilimlerine Giriş dersinin/sertifikasının verilmesi gibi bir çok icraat gösterebilirim. Daha onlarca icraat eklenilebilir bu saydıklarıma. Teknik Meslek liselerinin çeşitlendirilip, yeni müfredat ile bataklık olmaktan kurtarılmasını saymıyorum bile.

Keşke senin dediğin gibi, herkes bu icraatları bilip konuşsa... Ne yazık ki; muhalif olmaya kodlanıp, tüm bunlara gözlerini kapatıyorlar.

Yapılan araştırmalar sonucunda türk bilim adamları virüsü nasıl yok edeceğini buldu.
Gözlerini kapayarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri