Neler Yeni

Yerli Otomobil TOGG'un Seri Üretimine Son 10 Gün!

İceWolf

80+ Silver
Emperyalistlere senin ideolojin hizmet ediyor fabrikalarını emperyalistlere sat evlerini sat ulan kimliğini satıyorlar artık parayla sen nerdesin profil fotoğrafına kürşat koyup türkçü olunmuyor tatlı su milliyetçiliği olur anca ben sana diyorum cevap vermiyorsun 2012 de yollarda olan scania kasalı milli arabalara ne oldu
Sen sorduğuma cevap ver tatlı su milliyetçisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

F max modelini kastetmişssin şanzımanı türk yapımı diye biliyorum
Ne kadar boş, gereksiz, yabancı aşığı birisin. O dediğin tır bayadır üretiliyorda o bir firmanın malı, Devlet projesi değil. Boş insan işte yapcak bişey yok. Google amcan senin gibiler için var ama kafa mandacı olunca beden ırgat, zihinde köleden öte gidemiyor malesef. Googleye "Pİ MAKİNA ÇEKİCİ" yaz, yollarda varmı, üretiliyormu falan görürsün.

54545454.jpg

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Ne kadar boş, gereksiz, yabancı aşığı birisin. O dediğin tır bayadır üretiliyorda o bir firmanın malı, Devlet projesi değil. Boş insan işte yapcak bişey yok. Google amcan senin gibiler için var ama kafa mandacı olunca beden ırgat, zihinde köleden öte gidemiyor malesef. Googleye "Pİ MAKİNA ÇEKİCİ" yaz, yollarda varmı, üretiliyormu falan görürsün.

Alıntıyı görüntüle
Tırı kemirirsin artık sen nerdesin hala

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
1 milyon olursa çok iyi olur bence böyle bir araba için çok ucuz tesla ile falan kıyaslayınca

İceWolf

80+ Silver

ByKayseriLi

80+ Bronze
TOGG'a laf edenlerin çoğu 14-16 yaş civarlarında İnstagramdan her gördüğü gönderiyi okuyup aa bu haklı diyen kişilerden oluşuyor gibi de neyse. Bu arabanın yerliliğine laf etmek salaklıktır. Siz sanıyor musunuz ki Hyundai , Mercedes , BMW vs. vs. arabalar tamamen yerli ve kendi ülkesinde üretilen parçalarla yapılıyor.
Ben alamıyacağım biliyorum fakat biraz mantıklı düşünün herkes mi alamayacak bu aracı? Passat denilen araba 800K-1 milyon TL. Honda Civic 2022ler 800-900k. Bunun gibi nice arabalar varken TOGG gibi bir arabanın 800-1 arası bir fiyatta olması sizce de normal değil mi? He bana kalırsa 800e olmayacak çünkü yanlış hatırlamıyorsam maliyeti 40.000 Euro olarak açıklanmıştı. Güncel kurla 746.000TL yapıyor. En boş paketinin fiyatı bile 1 Milyona çok yakın olabilir gibi. Tabi bu 40.000 Euro dolu paketin fiyatı değil ise.
Sonuç olarak olaya sadece parti penceresinden bakan insanların boş yorumları gereksiz kalıyor. Malum parti dediğimiz partiyi ben de desteklemiyor olsam bile ülkede bir araba üretim girişiminde bulunmuş bari bunu tarafsızca desteklemeyi bilin.

25 yaşındayım ama olur gibi :)

Top Bottom