Neler Yeni

Yerli Otomobil TOGG'un Seri Üretimine Son 10 Gün!

YazılımKafa

80+ Silver

İceWolf

80+ Silver
Hali hazırda piyasadaki SIFIR bir otomobili alamayacak durumda olan ve 599999 ay ödemem lazım diyen kişiler TOGG HALKIN ARABASI DEĞİL diyorlar. Biraz garip bir düşünce. Sonuçta piyasada TOGG ayarı birsürü araba var ve bir sürü T.C. vatandaşıda bu arabaları alıyor. TOGG çıktığında muadili olan arabaları alabilen kişilerin bir bölümü TOGG almaya yönelecek.

TOGG halkın arabası değil demekte garip. Sonuçta çöpçüde HALKTIR, Ali Koç ta Halktır, TOGG u alacak olanlarda HALKTIR, şuanda BMW MERCEDES PORSCHE vs. alanlarda HALKTIR.
Sosyal medyada maddi durumları iyi olanlar HALK DEĞİLDİR gibi saçma bir psikoloji işliyor, en garip olanda bu.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
1 milyon+ liralık halk arabası süper.

Bir şey yemezsem içmezsem 181 ayda alırım.

Tabii güzel bir şey araba ama cidden bundan daha büyük problemlerimiz var. Cidden şuan en ihtiyacımız olan şey araba mıydı? Zaten halk binemeyecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne gülüyonuz olum yalan mı? Almak istediğim ilk 3 araba içinde araba zaten ama durum belli bu konudaki insanların %75 i ya alamayacak ya da hayatı boyunca borç ödeyecek
Yahu bu iş olunca senin benim almam önemli değil. Bir yerden üretime başlayacaksın. Alamıyorsun diye üretilmezse hiç alamazsın zaten.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
Param olsa alırdım ama yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yahu bu iş olunca senin benim almam önemli değil. Bir yerden üretime başlayacaksın. Alamıyorsun diye üretilmezse hiç alamazsın zaten.
Üretilmesin mi dedik kanka okuma anlama yetiniz mi yok 3 kisi yapmıssınız aynı seyi bide gözümüze gözümüze sokuyolar

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Çoğu kişinin hoşuna giden ama alamayacağı araba :(

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
1 yıl önce "Otomobil yok" "Halkı kandırıyorlar" "Otomobil yapamayız" "Maketle sahtekarlık yapıyorlar" vs. diyen DEVRİM Otomobilinin katillerinin torunları geldi aklıma. Şimdide "Yahudi otomobilleri alırım ama ölürümde TOGG almam" diyenleri ve "TOGG HALK İÇİN DEĞİL" diyecekleri beklemek lazım.

Vatana millete hayırlı olsun, Benim bütçemi aşacaktır, Sedanını bekleyeceğim ama TOGG alabilenler güle güle kullansınlar.
Ne diyorsun ne anlatıyorsun 2012 de yollarda olacak olan milli arabaya ne oldu ? Her seçim zamanı bir araba yollarda oluyor ne hikmetse. başka ülkelerden toplanıp montajını türkiyede yapıp 1milyon dan satınca o arabayı ülkenin asgari ücretle çalışan yarısı alamıcak dolar kuru olmuş 18 hala yerli araba milli araba masalıyla milleti kandırabileceklerini sanıyorlar togg ne zaman diğer ülkelerin yerli arabası gibi tüm halka hitap eder o zaman yerli araba olur bu gidişle sadece ülkemizdeki arapların arabası olur

Cihangir

80+ Gold
çok bilenler konuşuyo yine :D:D neyse 29 ekime az kaldı çok heyecanlıyım 2019lansmandan beri bekliyorum dedikleri gibi 2022 4. çeyrekte fabrika açılıyor

İceWolf

80+ Silver
Ne diyorsun ne anlatıyorsun 2012 de yollarda olacak olan milli arabaya ne oldu ? Her seçim zamanı bir araba yollarda oluyor ne hikmetse. başka ülkelerden toplanıp montajını türkiyede yapıp 1milyon dan satınca o arabayı ülkenin asgari ücretle çalışan yarısı alamıcak dolar kuru olmuş 18 hala yerli araba milli araba masalıyla milleti kandırabileceklerini sanıyorlar togg ne zaman diğer ülkelerin yerli arabası gibi tüm halka hitap eder o zaman yerli araba olur bu gidişle sadece ülkemizdeki arapların arabası olur
DEVRİM ürettirmeyenlerin bugünkü torunlarından biri gelmiş :) Eleman sanki Ferrariyle geziyorda TOGG alamayacakmış. :) Almanyadada asgari ücretliler SIFIR PORSCHE CAYENNE alabiliyorda abim burda asgari ücretliler Sıfır Lüx SUV alamıycak diye dertlenmiş :) Senin dedende "DEVRİM ŞEYTAN İCADIDIR, ÜRETTİRMEYİZ" diyemi slogan atıyordu :)

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
DEVRİM ürettirmeyenlerin bugünkü torunlarından biri gelmiş :) Eleman sanki Ferrariyle geziyorda TOGG alamayacakmış. :) Almanyadada asgari ücretliler SIFIR PORSCHE CAYENNE alabiliyorda abim burda asgari ücretliler Sıfır Lüx SUV alamıycak diye dertlenmiş :) Senin dedende "DEVRİM ŞEYTAN İCADIDIR, ÜRETTİRMEYİZ" diyemi slogan atıyordu :)
Togg ile cayenne karşılaştırmasına güüüüüümledim sen amerikana secde edenlerin torunusun o belli almanyada ww alabiliyor normal maaşla çalışan veya çekyada skoda neden bu ülkede çalışan asgari ücretli alamıyor ? Ekmek olmuş 5 lira aynen togg millette yiyecek yemek yogg ahahahahah komedisiniz ya neyse şurda 7 ay kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Merak ediyordum da sırf yerliliğinden dolayı MTV, OTV, KDV sini ne yapacaklar.

İceWolf

80+ Silver
Togg ile cayenne karşılaştırmasına güüüüüümledim sen amerikana secde edenlerin torunusun o belli almanyada ww alabiliyor normal maaşla çalışan veya çekyada skoda neden bu ülkede çalışan asgari ücretli alamıyor ? Ekmek olmuş 5 lira aynen togg millette yiyecek yemek yogg ahahahahah komedisiniz ya neyse şurda 7 ay kaldı
Aynen kimin ne torunu olduğu belli. Ahhh işte zaman değişiyor ama Emparyalistlere hizmet eden ailelerin çocukları değişmiyor. TOGG üretilmesinde Amerikan arabaları satılsın diye Amerikan emparyalizminin uşaklığını yapanlar sorsan en büyük vatanseverler. Tabi tabi yerli araba üretilmesin, ABD ve AB arabaları satılsın, sende en büyük Vatanseversin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom