Neler Yeni

Yerli Otomobil TOGG'un Seri Üretimine Son 10 Gün!

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Fiyatına laf etmeden önce aynı segmentte full elektrikli araçları incelemek lazım. Bu ilk üretim SUV olacağından fiyatı baz almamak önemli... yeni segmentlerde düşük fiyatlı modellerde illaki çıkacaktır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tasarımı beğendim ben içi vs çok hoş ama fiyatı 1 milyon olacak muhtemelen giriş için

İceWolf

80+ Silver
Tamamen yasak. Biz bile çalıştığımız halde fotoğraf çekip not almak istiyoruz direkt uyarı geliyor.
Ne mutlu size böyle bir işte çalıştığınız için. Hem ekmeğinizi kazanıyorsunuz hemde vatana hizmet ediyorsunuz. Tebrik ederim.

Kontfire

80+ Silver
Ne mutlu size böyle bir işte çalıştığınız için. Hem ekmeğinizi kazanıyorsunuz hemde vatana hizmet ediyorsunuz. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Otomotiv mühendisliği okuyup bu güzel işi yapmak hep hayalimdi ve gerçek oldu. Sadece çok fazla çalışıyorum. Cumartesileri dahil ve bazen Pazarları da iş olabiliyor .

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
29 ekimde seri üretime başlanacağı söylenmişti. Son 10 gün kaldı.
Alıntıyı görüntüle
her şey planlandığı gibi ilerliyor gibi, Maşallah
TOGG: Shell ile Türkiye’deki tüm elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz deneyim sunmak üzere stratejik iş birliğine imza atıyoruz. İş birliği kapsamında 600’den fazla yüksek performanslı #Trugo şarj cihazı 81 ildeki 400 #Shell noktasında kullanıcılarla buluşacak.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
10 gün sonra üretilecek ama türkiyede yeterli altyapı var mı ben ankara bolu arası otobandaki şarj istasyonunu biliyorum sadece orayı görme fırsatım oldu illaki vardır daha fazla ama mesela memleketim olan bartın gibi küçük şehirlere de yapılacak mı şarj istasyonu bu da önemli

Cihangir

80+ Gold
10 gün sonra üretilecek ama türkiyede yeterli altyapı var mı ben ankara bolu arası otobandaki şarj istasyonunu biliyorum sadece orayı görme fırsatım oldu illaki vardır daha fazla ama mesela memleketim olan bartın gibi küçük şehirlere de yapılacak mı şarj istasyonu bu da önemli
şarj istasyonları yerleştirilmeye başlandı tesla da türkiye de resmi olarak giriş yapıyor onunda şarj istasyonları yerleştiriliyor. seneyre marta kadar artar

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
çok güzel duruyor araçlar umarım yollarda fazlasıyla görürüz

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Shell 400 istasyona TOGG için şarj istasyonu olan TRUGO şarj sisteminin 81 ile kurulumuna başlıyor.

Top Bottom