fotoğraf filan var mı2 hafta önce TOGG daydim . Baya güzel çalışma var keşke gorebilseniz.
Tamamen yasak. Biz bile çalıştığımız halde fotoğraf çekip not almak istiyoruz direkt uyarı geliyor.fotoğraf filan var mı
Ne mutlu size böyle bir işte çalıştığınız için. Hem ekmeğinizi kazanıyorsunuz hemde vatana hizmet ediyorsunuz. Tebrik ederim.Tamamen yasak. Biz bile çalıştığımız halde fotoğraf çekip not almak istiyoruz direkt uyarı geliyor.
Teşekkür ederim. Otomotiv mühendisliği okuyup bu güzel işi yapmak hep hayalimdi ve gerçek oldu. Sadece çok fazla çalışıyorum. Cumartesileri dahil ve bazen Pazarları da iş olabiliyor .Ne mutlu size böyle bir işte çalıştığınız için. Hem ekmeğinizi kazanıyorsunuz hemde vatana hizmet ediyorsunuz. Tebrik ederim.
Kasa türk yapımı değil herhalde. Aşık olmak normalPaket maket bilmiyom da param olsa ben alırdım. Arabaya aşık oldum ben.
her şey planlandığı gibi ilerliyor gibi, Maşallah29 ekimde seri üretime başlanacağı söylenmişti. Son 10 gün kaldı.
Alıntıyı görüntüle
şarj istasyonları yerleştirilmeye başlandı tesla da türkiye de resmi olarak giriş yapıyor onunda şarj istasyonları yerleştiriliyor. seneyre marta kadar artar10 gün sonra üretilecek ama türkiyede yeterli altyapı var mı ben ankara bolu arası otobandaki şarj istasyonunu biliyorum sadece orayı görme fırsatım oldu illaki vardır daha fazla ama mesela memleketim olan bartın gibi küçük şehirlere de yapılacak mı şarj istasyonu bu da önemli
Shell 400 istasyona TOGG için şarj istasyonu olan TRUGO şarj sisteminin 81 ile kurulumuna başlıyor.10 gün sonra üretilecek ama türkiyede yeterli altyapı var mı ben ankara bolu arası otobandaki şarj istasyonunu biliyorum sadece orayı görme fırsatım oldu illaki vardır daha fazla ama mesela memleketim olan bartın gibi küçük şehirlere de yapılacak mı şarj istasyonu bu da önemli