Neler Yeni

Yerli Otomobil TOGG'un Seri Üretimine Son 10 Gün!

Hasan344

80+ Gold
Ben olsam almam ya.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Fiyatı uygun çıkar umarım.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hele birde sedan var ki ağlar tövbeler olsun...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1 milyon+ liralık halk arabası süper.

Bir şey yemezsem içmezsem 181 ayda alırım.

Tabii güzel bir şey araba ama cidden bundan daha büyük problemlerimiz var. Cidden şuan en ihtiyacımız olan şey araba mıydı? Zaten halk binemeyecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne gülüyonuz olum yalan mı? Almak istediğim ilk 3 araba içinde araba zaten ama durum belli bu konudaki insanların %75 i ya alamayacak ya da hayatı boyunca borç ödeyecek

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Tabii güzel bir şey araba ama cidden bundan daha büyük problemlerimiz var. Cidden şuan en ihtiyacımız olan şey araba mıydı? Zaten halk binemeyecek.

Ne gülüyonuz olum yalan mı? Almak istediğim ilk 3 araba içinde araba zaten ama durum belli bu konudaki insanların %75 i ya alamayacak ya da hayatı boyunca borç ödeyecek
Almanı İngilizi ilk araçlarını yaptığında kimler alabiliyordu?. Bu aracı ben belki rahatça alamayacağım, bunu üzerine kurulacak sanayi ve teknoloji üretim hamleleri bizden sonraki kuşaklar için bizden daha kolay ulaşmasını sağlayacak bu araç gereçlere. Hayatımızı orta ve uzun vadede çok daha kolaylaştıracak. Şöyle düşün üretim bile olmayan sadece fikir olarak ortaya @Abdullah Hacıgül nün f/p sistem toplama videoları ve firmalar ile olan işbirliği başlamasaydı, şimdilerde biz bu şekilde f/p hazır sistemlere ulaşabilir miydik? İşte böyle, bu TOGG da bir çığır açıyor aynı donanım arşiv gibi.

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Silver

Bu fiyat bandında Türkiye de yüz binlerce araba var. Neye göre halk alamıyor? Alamayan tabii ki olacak ama arabası olup satıp bunu almak isteyen de çok var. Ayrıca böyle diye diye bu hale geldik. Adamlar 100 yıldır üretiyor. Biz başlayınca gerek var mı. Sence yok mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu fiyat bandında Türkiye de yüz binlerce araba var. Neye göre halk alamıyor? Alamayan tabii ki olacak ama arabası olup satıp bunu almak isteyen de çok var. Ayrıca böyle diye diye bu hale geldik. Adamlar 100 yıldır üretiyor. Biz başlayınca gerek var mı. Sence yok mu?
Onları da alamıyoruz. Bak ben togg yapılmasın demiyorum bu kadar konu edilmesine gerek yok diyorum araba işte 100 yıl geriden geliyoruz zaten ben evde peynir zeytin yiyemiyorken şu araba paylaşımlarını görünce küplere biniyorum mesela. Dediğim gibi zaten almak istediğim 3 arabadan birisi demiştim.

YazılımKafa

80+ Silver
Onları da alamıyoruz. Bak ben togg yapılmasın demiyorum bu kadar konu edilmesine gerek yok diyorum
Avrupadan 100 yıl geç araba üretince tabi konu olur. Satışa çıkacak ilk yerli otomobil. Bunu bekleyen almak isteyen çok kişi var. Dolayısıyla bu kadar ilgi normal.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Şöyle düşük faizle hatta sıfır faizle kredi verselerde alsak👌

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru