- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Yazım hatası yaptık diye 1 hafta ban yedik. Sanarsın cumhurbaşkanlığına yazı gönderiyoruzAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimyine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık
Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle
İyi ki burada öyle kurallar yok
corsair hs80 ile Corsair HS80 arasında anlaşılmazlık durumu yok üyenin umrunda olmaz bu durum anlıyorsa cümleyi kelimeyi devam. yeşil forumun modları iş başında görünmek için kendilerine extra görev edinmiş diye yorumladım benİnsanlar bu kadar da yazım kuralına zorlamalari ne saçma. Karşı taraf anlıyorsa problem yok. Burası Avrupa gibi ne güzel kısıtlama yok![]()
mehmet yılmaz ne diyor buna
profilimin 2. sayfasının ilk mesajlarında konuştuk. baktılar haklıyım cevabı değiştirdilermehmet yılmaz ne diyor buna
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimBence de uzak durulması gereken bir forum ama sen de 3 cümleyi hiç nokta koymadan yazmışsın.
yine iyiprofilimin 2. sayfasının ilk mesajlarında konuştuk. baktılar haklıyım cevabı değiştirdiler
aşırı derecede katılar fakat kural kuraldır mod haklı burada forumun kuralını uygulamışAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimyine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık
Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle
İyi ki burada öyle kurallar yok
Argo vb şeyler yazmayınca burda ceza yenmiyor kibu forumda da mesaj attığım için uyarı yiyorum. adam akıllı olan tek forum yok şu an
yok neymiş indirim biten konuda sohbet etmişiz. o sohbetler yazılırken ürün hâlâ vardı. sonrasında bir şeyler saçmaladılarArgo vb şeyler yazmayınca burda ceza yenmiyor ki
insan ister istemez yazım kurallarına uymadan mesaj yazıyor güzel bi alışkanlık yazım kuralları ama çok fazla mesajda uğraştırır bu durumAslında şöyle bir düşününce yaptıkları uygulama güzel. Kurallara uygun yazılan yazı göze daha çok hitap ediyor ve okunası oluyor. Hem forum derli toplu olur.