Yeşil forum saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
gelen soruya cevap vermek

1758007002064.webp

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle

İyi ki burada öyle kurallar yok
Yazım hatası yaptık diye 1 hafta ban yedik. Sanarsın cumhurbaşkanlığına yazı gönderiyoruz

Bence de uzak durulması gereken bir forum ama sen de 3 cümleyi hiç nokta koymadan yazmışsın.

İnsanlar bu kadar da yazım kuralına zorlamalari ne saçma. Karşı taraf anlıyorsa problem yok. Burası Avrupa gibi ne güzel kısıtlama yok :)
corsair hs80 ile Corsair HS80 arasında anlaşılmazlık durumu yok üyenin umrunda olmaz bu durum anlıyorsa cümleyi kelimeyi devam. yeşil forumun modları iş başında görünmek için kendilerine extra görev edinmiş diye yorumladım ben :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mehmet yılmaz ne diyor buna

Bence de uzak durulması gereken bir forum ama sen de 3 cümleyi hiç nokta koymadan yazmışsın.
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D

yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki.

Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

birisine nokta koymuşum diğer ikisine emoji koymuşum yeterli işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

profilimin 2. sayfasının ilk mesajlarında konuştuk. baktılar haklıyım cevabı değiştirdiler
yine iyi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle

İyi ki burada öyle kurallar yok
aşırı derecede katılar fakat kural kuraldır mod haklı burada forumun kuralını uygulamış

Aslında şöyle bir düşününce yaptıkları uygulama güzel. Kurallara uygun yazılan yazı göze daha çok hitap ediyor ve okunası oluyor. Hem forum derli toplu olur.

Forum komple edebiyatçı, salla çok takmaya gerek yok 🤣

aşırı derecede katılar fakat kural kuraldır mod haklı burada forumun kuralını uygulamış
esnek kuralları yok işte sorun orda fazlasıyla katı kural eklemişler

Aslında şöyle bir düşününce yaptıkları uygulama güzel. Kurallara uygun yazılan yazı göze daha çok hitap ediyor ve okunası oluyor. Hem forum derli toplu olur.
insan ister istemez yazım kurallarına uymadan mesaj yazıyor güzel bi alışkanlık yazım kuralları ama çok fazla mesajda uğraştırır bu durum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri