Neler Yeni

Yeterli performans vermemesi

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mete Şahlan
Teknoloji işi şans birazda, çok fark yok ise kurcalama kalsın öyle :)
Haklısın hocam işte Furmark testlerinde diğer 4070 superlerden yüksek puan ve fps verince şans benden yana olması gerekirdi de neyse AAA Oyunlarda köküne kadar bu fark gösteriyor kendisini neyseki bu da teselli ediyor 😂😂

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Haklısın hocam işte Furmark testlerinde diğer 4070 superlerden yüksek puan ve fps verince şans benden yana olması gerekirdi de neyse AAA Oyunlarda köküne kadar bu fark gösteriyor kendisini neyseki bu da teselli ediyor 😂😂
Büyük ihtimal o testlerde tüm uygulamalar kapatılıyor, ve o.c yapılıyor.
3600 den 7500f e geçtiğimde performanstaki sıçramayı gördüm evet ama o izlediğim testlerde ki kadar fark yoktu, seentetik testler hariç.
Şimdi 49 inç bir monitör almayı düşünüyordum ama sistem yetecek mi fikrim yok, o yüzden bu sistemi kardeşime verip, komple bir sistem toplamayı planlıyorum

Nezha

80+ Bronze
Hocam evet ama 2k ya nvidia üzerinden ayarlıyorum dsr çarpanı ile hadi diyelim dediğiniz gibi ama yine de 1080p valoda 300 350 fpsler bu sistem için sizce normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanların testlerine bakıyorum 500den aşağısını pek görmedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani çaresiz kaldım biraz elimden gelen her şeyi denedim nihai performansa da attım yüksek performansta da denedim farkeden bir şey olmadı pek heavy load indirdim ama kıyaslayabileceğim bir sistem olmadı pek internette de bulamadım cinebench indirmiştim silmişim ama orada da internetten araştırdığım kadarıyla standart performansıydı ama ne yaptıysam bu fps işinde sıkıntıya düşüyorum. gta5 videosu gördüm ben ortalama 100 120 arası gidip gelirken aynı ayarlarda hatta benden bazı ayarları ekstra açık olmasına rağmen benden yüksek değerlere sahip oluyor kafayı yememe ramak kaldı. furmarkta hatta çoğu 4070 super serisinden bi 10 fps 15 fps hatta 20 fps fark attığı skorlara denk geldim ama oyunda göremiyorum bunu
bence 350fps normalin bir tık altında. 7600x ve 4070ti ile arkada autocad discord tarayıcı açıkken ortalama 440 alıyoruz max ayarlarda bloom kapalı olarak. İşlemci ve ekran kartını %45-%50 arası kullanıyor. 500 alanlara da şaşırdım 4070 super 7500f ile nasıl 500 alıyorlar.

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mete Şahlan
bence 350fps normalin bir tık altında. 7600x ve 4070ti ile arkada autocad discord tarayıcı açıkken ortalama 440 alıyoruz max ayarlarda bloom kapalı olarak. İşlemci ve ekran kartını %45-%50 arası kullanıyor. 500 alanlara da şaşırdım 4070 super 7500f ile nasıl 500 alıyorlar.
Hocam bilmiyorum işte o testleri görünce bende şaşırıyorum yani anlayamadım gitti

Top Bottom