selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı
Şimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı
Kardeşim tamamen vicdan meselesi. Yaparken vicdanın rahat olacaksa yap olmayacaksa yapma.Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı
Kaynak derken, güvenebileceğimiz bir kurum, açıklama da yok. Diyanet desen onun da böyle bir açıklaması yok. Güven meselesinden bahsetmiyorum bileŞimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.