Yield Farming Hükmü Nedir?

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı

Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı
Şimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.

Kardeşim tamamen vicdan meselesi. Yaparken vicdanın rahat olacaksa yap olmayacaksa yapma.

Şimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.
Kaynak derken, güvenebileceğimiz bir kurum, açıklama da yok. Diyanet desen onun da böyle bir açıklaması yok. Güven meselesinden bahsetmiyorum bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri