96 tuş modeli için resimlerden birinde ABS yazıyor. Acaba hangi modeller PBT?Bunlar PBT ye benziyor sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hem kablosuz oluşu PBT tuş ve switch. Düşük gecikme.
96 tuş modeli için resimlerden birinde ABS yazıyor. Acaba hangi modeller PBT?Bunlar PBT ye benziyor sanki.
Amazondan aldığın her ürünü 30 gün içerisinde iade edebilirsin. Satıcı amazon olmasa dahi amazon sitesinden alınan her ürünü 2 sene içerisinde ithalat ücreti kesilerek geri ödeme alabilirsin.Oyun icin alinir mi garantisi var mi ?
Pbt tuş ne anlama geliyor ilk defa mini klavye almayi dusunuyorum %60 olmasinin sebebi normal klavyeden az tuş olması mı ? İlerliliği var mı iş yapar mı uzun süreBunlar PBT ye benziyor sanki.
Konudaki PBT olarak geçiyor.96 tuş modeli için resimlerden birinde ABS yazıyor. Acaba hangi modeller PBT?
Tuşun plastik yapısı.Pbt tuş ne anlama geliyor ilk defa mini klavye almayi dusunuyorum %60 olmasinin sebebi normal klavyeden az tuş olması mı ? İlerliliği var mı iş yapar mı uzun süre
Rgb değil demi bu renksiz diye dusunuyorum rgb yazmiyor aciklamasindaKonudaki PBT olarak geçiyor.
Tuşun plastik yapısı.
ışıksızRgb değil demi bu renksiz diye dusunuyorum rgb yazmiyor aciklamasinda
Hocam kablosuz klavye bu değil mi ? Mouse gecikme yapar diye kablolu bakiyodum kablosuz aldim yanina bunu alsam fena olmaz gibime geliyor. Bunu alsam rahatlikla kullanabilirmiyimışıksız
Abs ne demek ? Alinir mi bu klavye hocam.Bunu geçen gün @MuratTheFounderOfGariban kardeşim ile modladık. Canavar bişey oldu. 2 adet kalem pille çalışıyor. Rgb yok. Tuşlar abs. Kablosu yok. Bt veya 2.4g ile çalışıyor. Huano red switch kullanıyor.
Gecikme yapmıyor artık kablosuz gecikme yapar devri geçti alınır bu fiyata çok çok iyi kullanıyorum şu anAbs ne demek ? Alinir mi bu klavye hocam.
Elinde ki klavye suan bu mu hocamGecikme yapmıyor artık kablosuz gecikme yapar devri geçti alınır bu fiyata çok çok iyi kullanıyorum şu an
Bütçe düşükse alınır. Yoksa daha iyi modellere bak. @MuratTheFounderOfGariban 'da holy panda + ttc brown switchli bir klavye vardı. Kendi modlamış ben de denedim. Ona bir bak mutlaka 1500 civarı olması lazım fiyatı sorarsın.Abs ne demek ? Alinir mi bu klavye hocam.
Sey butcem max 1k klavyem kotu deil ama eski geliyor senelerdir. Pcmde tek degismeyen sey kulaklik ve klavye napsam bilmiyorum boyle bi klavye ucuza bulmusken alsam miBütçe düşükse alınır. Yoksa daha iyi modellere bak. @MuratTheFounderOfGariban 'da holy panda + ttc brown switchli bir klavye vardı. Kendi modlamış ben de denedim. Ona bir bak mutlaka 1500 civarı olması lazım fiyatı sorarsın.