Yoğun tempoda ders çalışıyorum ve başım ağrıyor.

Olum ben yakayı kurtarmışım bana diyor ki şunu şöyle yazacan. Olum bu saatten sonra istersem alfabeyi katlederim kesme işaretini alır yerim la kim ne yapabilir
Tamam gereksiz kavga etmeyin ya ikiniz de sevdiğim üyelersiniz.Bu arada harbi şuan senden rahatı yoktur ya.Neyse çok kalmadı 77 gün sonra inşallah bende rahat olucam.

Tamam gereksiz kavga etmeyin ya ikiniz de sevdiğim üyelersiniz.Bu arada harbi şuan senden rahatı yoktur ya.Neyse çok kalmadı 77 gün sonra inşallah bende rahat olucam.
İnşallah.
@Furkan Karagülle İnşallah sende rahat olursun zibidi, sinirlendirdin gece gece. O kesme işaretini yedim bu arada yok artık bak. Aslında özel isim olduğu için kestim.

Aslında özel isim olduğu için kestim.
Bağlaç olan -de eki özel isimlerde de ayrı yazılır. 😂
İnşallah.
@Furkan Karagülle İnşallah sende rahat olursun zibidi, sinirlendirdin gece gece. O kesme işaretini yedim bu arada yok artık bak. Aslında özel isim olduğu için kestim.
Hayırlısıyla şu YKS'den bir çıkalım da.. O gün saatlerce uyuyacağım. Hiçbir şeyi düşünmeden. Sadece uyumak..

Ben dışarı çıkıp az yürüyünce veya basket oynayınca geçiyor

Öncelikle herkese selamlar.Gerçekten yoğun tempoda ders çalışıyorum ve başım ağrıyor.Baş ağrısını kesebilecek veya hafifletebilecek şeyler önerebilir misiniz?(Kendinizin test ettiği ve işe yaradığı şeyler de olursa çok iyi olur)
Çalışma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri