Neler Yeni

Yok Böyle bir cehalet

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Arda doğan
Kişisel verilerin izinsiz paylaşımı
Elimde sistem vardı r5 3400g 8x2 corsair sapphire rx6500xt sattım aynı adama kartın test videosunu çektim sorunsuzca adama verdim adamda baktı falan dedimki ustam kartta fiziksel bir sorun olursa bugün geç oldu yarın akşama test edersin dedim testi yapmış watman alıyor yaw gün boyu arıyo ustam watman alıyo kart hani kusursuzdu falan ustam kusursuz watman kart ile ilgili bir sorun yok yazılımsal sorun sistemdeki ramlardan işlemciden herşeyden yapabilir sistem stabil değilse yapabilir yeni driver güncellemesinden sonra yapabilir diyo 7 bilgisayarda test ettim işte olmuyo sen bana bunu sorunsuz sattın sorun olursa getir dedin diyor ustam yazılım karta gömülü bir şey değil beni ilgilendirmez diyorum yok anlamıyo geri kafalı küfür etmek istemiyorum yinede anlamıyo saat akşam 9. Olmuş bağırıyo sen o zaman malına güveniyorsan al diyor yaw ustam diyorum ben sana test atmışım sorunsuz çalışırken şimdi sen bana sorunlu veriyorsun ben sana fiziksel olarak sorunsuz vermişim ki bende furmarkada soktum hata vermiyor diyorum yok hayla bağırıyo rezillik yapıyon millet camda sana bakıyo diyo bahane uydurma sen biliyorsun bu kartın böyle olduğunu diyo olayı çıkarttıkça çıkartıyor bide diyo avcılardan geldim git gel 500tl mi verdim 3000 yerine 3500 vermen gerekiyor falan diyor o zor dedim anlatıyorum anlamıyor en son babam çıktı sinirlendi beyfendi 3bin tl için yaptığına bak dedi sakince kartı yere vurdu kırdı dışarda yazılım ekran kartı ile alakalı bir şey değil atıyorum paranızı gidin dedi yaw anlamıyor ben şimdiye kadar yaptığım satışlarda yeminle böyle bir şey yaşamadım bunları paylaşıcam bu adamdan ne bir şey alın nede satın Allah Belasını Versin Diyorum Hakkı Elbet Allah Katında Sorulur Bu Yaptığı Öyle Zoruma Gittiki Orada Adamı Mahallede Dövmemek İçin Zor Tuttum Kendimi Olum Lan Diyede Hitap Ediyo Sinir Hastasıyım Ben Zaten Elime Altıma Alırsam Kimse Alamaz Diye bir şey Yapmadım Olan Yine Benim Malıma Oldu Hayla Söyleyecektin Böyle Bir Hata Olduğunu Diyor Lan Birkere Amd Alıyorsan Watmanı Falan Senin Araştırman Gerek Be Karaktersiz Hakkım Helal Değil Bilgiler Bu Bilginiz Olsun Forumdaki Modlardan Ricam Konu Kitlenmesin Bu Ve Bunun Kişiler Buralarda Bilinsin Ve Herkes Bunlara Karşı Bilinçlensin ben 28'den fazla sistem kurmuşum 7900xt'dede aynı sorunu şuanda yaşadığımı göstermişim bana dolandırıcısın diyo katil olmamak için ben kendimi zor tuttum her şey üstüme geliyo birgün böyle biri daha denk gelirse hiç iyi olmuyacak

Ekler

• IMG_20241212_212055.jpg
    IMG_20241212_212055.jpg
    3.2 MB · Hit: 44
Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,393
İsim
uwu
2 kere baştan sonra okudum , bu tür cahil insanlarla aynı havayı solumak bile ...

o kartı para ibanına geçince mi yaptı yoksa önce mi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 kere baştan sonra okudum , bu tür cahil insanlarla aynı havayı solumak bile ...

o kartı para ibanına geçince mi yaptı yoksa önce mi
Kartı o.hale.sinirden babam yere vurdu dedi paran 2dk.ya hesabında dedi gittiler bana iban.atıyor bekliyorum diyor ben malımın arkasındayım ama ne diyeyim vurduk yere 3 kuruş için biz hakka.girmeyiz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,393
İsim
uwu
Kartı o.hale.sinirden babam yere vurdu dedi paran 2dk.ya hesabında dedi gittiler bana iban.atıyor bekliyorum diyor ben malımın arkasındayım ama ne diyeyim vurduk yere 3 kuruş için biz hakka.girmeyiz
anladım geçmiş olsun

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
burada bir cehalet görmüyorum kendi ağzınla bir sorun çıkarsa getir demişsin sonuç olarak o kartı takınca adamda sorun olmuş tutamayacağın sözler vermeyeceksin başta iade kabul etmeyip ona göre satacaksın

eneskaya6

80+ Silver
burada bir cehalet görmüyorum kendi ağzınla bir sorun çıkarsa getir demişsin sonuç olarak o kartı takınca adamda sorun olmuş tutamayacağın sözler vermeyeceksin başta iade kabul etmeyip ona göre satacaksın
Bu tür olaylarda butun sorumluluk alıcıda. almadan gerekli testleri yapacak aldıktan sonra sağda solda bağırmayacak.

Sizde satıcı olarak evinizin önüne kimseyi cağırmayın. bi alt sokaga ya da caddeye cağırın

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bu tür olaylarda butun sorumluluk alıcıda. almadan gerekli testleri yapacak aldıktan sonra sağda solda bağırmayacak.

Sizde satıcı olarak evinizin önüne kimseyi cağırmayın. bi alt sokaga ya da caddeye cağırın
nasıl bir yerden sıfır ürün alırken satıcı garanti veriyorsa konudaki arkadaş da sorun çıkarsa ulaş diyerekten zorunda olmasa bile koşulsuz garanti vermiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş
konuyu uzatmanın manası yok alıcı haklı satıcının garanti vermeme seçeneği de vardı ama o seçmemiş bu onun sorunu

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Elimde sistem vardı r5 3400g 8x2 corsair sapphire rx6500xt sattım aynı adama kartın test videosunu çektim sorunsuzca adama verdim adamda baktı falan dedimki ustam kartta fiziksel bir sorun olursa bugün geç oldu yarın akşama test edersin dedim testi yapmış watman alıyor yaw gün boyu arıyo ustam watman alıyo kart hani kusursuzdu falan ustam kusursuz watman kart ile ilgili bir sorun yok yazılımsal sorun sistemdeki ramlardan işlemciden herşeyden yapabilir sistem stabil değilse yapabilir yeni driver güncellemesinden sonra yapabilir diyo 7 bilgisayarda test ettim işte olmuyo sen bana bunu sorunsuz sattın sorun olursa getir dedin diyor ustam yazılım karta gömülü bir şey değil beni ilgilendirmez diyorum yok anlamıyo geri kafalı küfür etmek istemiyorum yinede anlamıyo saat akşam 9. Olmuş bağırıyo sen o zaman malına güveniyorsan al diyor yaw ustam diyorum ben sana test atmışım sorunsuz çalışırken şimdi sen bana sorunlu veriyorsun ben sana fiziksel olarak sorunsuz vermişim ki bende furmarkada soktum hata vermiyor diyorum yok hayla bağırıyo rezillik yapıyon millet camda sana bakıyo diyo bahane uydurma sen biliyorsun bu kartın böyle olduğunu diyo olayı çıkarttıkça çıkartıyor bide diyo avcılardan geldim git gel 500tl mi verdim 3000 yerine 3500 vermen gerekiyor falan diyor o zor dedim anlatıyorum anlamıyor en son babam çıktı sinirlendi beyfendi 3bin tl için yaptığına bak dedi sakince kartı yere vurdu kırdı dışarda yazılım ekran kartı ile alakalı bir şey değil atıyorum paranızı gidin dedi yaw anlamıyor ben şimdiye kadar yaptığım satışlarda yeminle böyle bir şey yaşamadım bunları paylaşıcam bu adamdan ne bir şey alın nede satın Allah Belasını Versin Diyorum Hakkı Elbet Allah Katında Sorulur Bu Yaptığı Öyle Zoruma Gittiki Orada Adamı Mahallede Dövmemek İçin Zor Tuttum Kendimi Olum Lan Diyede Hitap Ediyo Sinir Hastasıyım Ben Zaten Elime Altıma Alırsam Kimse Alamaz Diye bir şey Yapmadım Olan Yine Benim Malıma Oldu Hayla Söyleyecektin Böyle Bir Hata Olduğunu Diyor Lan Birkere Amd Alıyorsan Watmanı Falan Senin Araştırman Gerek Be Karaktersiz Hakkım Helal Değil Bilgiler Bu Bilginiz Olsun Forumdaki Modlardan Ricam Konu Kitlenmesin Bu Ve Bunun Kişiler Buralarda Bilinsin Ve Herkes Bunlara Karşı Bilinçlensin ben 28'den fazla sistem kurmuşum 7900xt'dede aynı sorunu şuanda yaşadığımı göstermişim bana dolandırıcısın diyo katil olmamak için ben kendimi zor tuttum her şey üstüme geliyo birgün böyle biri daha denk gelirse hiç iyi olmuyacak

+90 545 660 57 35
Ozan eliş
adamı işletek sarar

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl G
kişisel bilgileri iyi ya da kötü niyetle paylaşmak yasak değil mi ?

Shix2x

80+ Bronze
Elemani niye evin onune çağırıp evini ogrettiriyorsun ki

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Arda doğan
Elemani niye evin onune çağırıp evini ogrettiriyorsun ki
Öğretmedim kardeşimin ilk satışı.yan sokağa çağırdım girerken takip etmiş bakmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

kişisel bilgileri iyi ya da kötü niyetle paylaşmak yasak değil mi ?
Bunlara hak cahile mal satılmayacağını yeni girişenler bilsin ve bu cahiller bildirilsin

adamı işletek sarar
Yok.ya Allahından Bulsun Ben Hakkımı Helal Etmiyorum Ben 3000tl için hakka girmem değil 3000tl 3 milyon tl de olsa bizde hakka girmek yoktur ben 12 yaşımdan beri bunun ticaretini yapıyorum bildiğimi bana inkar ettirmeye çalışıyo Allah Kul Hakkı Arasına Girmiyo bende helal etmiyorum iki yakası bir araya gelmesin bu kul hakkı ise ya malıyla ya canıyla elbet çıkar ne diyeyim yazık

Knk sendemi onlardansın fiziksel bir sorun olursa demişim ben ben firmanın yazılımsal sorunu varsa ne yapayım kendi araştıracak bakacak

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Yanlış anlamayın ama Onu sizden alıp sonra kendi Wattman'lı Bozuk Kartını Size kakalamaya çalışmış olabilir çünkü özelliklede 2.El piyasasında bu 3 Kağıtçılık çok dönüyor Kendilerine ait bozuk Ürünün Aynısının 2.El'de buluyor alıyor sonra kendisini ile değistirip bozuk diye satıyor şimdi kırık çıkıkta anlaşılır ama wattman Gibi Dışardan Gözle belli olmayan hatalar'da Zor daha doğrusu Yine anlaşılır ama Başkasını inandıramassın yani Ben şahsen Bu tarz bir şey olduğunu düşünüyorum🤔

-Ayrıca Babam Niye yere atmış ya içim parçalandı Yani en azından yere atmak yerine Hayrına birine Verseydi En azından sevaptı😁
(Yani ben bile bu seneye kadar GT 430 kullanıyordum yani forumda falan kesinlikle eski ekran kartı kullanan falan vardır öyle birine verseymiş en azından keşke😅)

Top Bottom