leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
ulan biriniz atıyorsunuz ekran kartı 1400e diğeriniz atıyor 1500e ben hangisi kimin ne bileyim.1300tl ye alıyorum konuyu bile anlayamamissin
ulan biriniz atıyorsunuz ekran kartı 1400e diğeriniz atıyor 1500e ben hangisi kimin ne bileyim.1300tl ye alıyorum konuyu bile anlayamamissin
Ben hala tartismayi kapatmak istiyorum hala deva ediyorsunz
TşkXFX RX570 ısınma sorunu
Beyler oyundayken yükte 75-80 hatta bazen 85 derece oluyor. XFX RX 570 kartım, eğer oynamaya devam edersem uzun süre bir zararı olur mu? Nasıl düzeltirim?www.technopat.net
Kendisi bilir. Burada 50 kişi anlatamaya çalıştı o fiyata o kart alınmayacağını söyledi. Bu hala inadına alıyorsa kendi kaşınıyordur. Neyse konu sahibine hayırlı olsun demek istiyorum. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.Hocam Keçi İnadı
yalnız Satıcı İyi Kar EttiKendisi bilir. Burada 50 kişi anlatamaya çalıştı o fiyata o kart alınmayacağını söyledi. Bu hala inadına alıyorsa kendi kaşınıyordur. Neyse konu sahibine hayırlı olsun demek istiyorum. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
1300tl ye aldım şimdi ısınmadan dolayı iade edicemKendisi bilir. Burada 50 kişi anlatamaya çalıştı o fiyata o kart alınmayacağını söyledi. Bu hala inadına alıyorsa kendi kaşınıyordur. Neyse konu sahibine hayırlı olsun demek istiyorum. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
Arkadaşımda ise XFX Core Edition Fatboy var RX 590 82 derece oluyor UV ile 80 yapabildik anca düşmedi bile sıcaklıkErgenlik yapmayın Beyler dahada yorum yazmayın tamam almiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tşk
Beni bilgilendirdigin için tskArkadaşımda ise XFX Core Edition Fatboy var RX 590 82 derece oluyor UV ile 80 yapabildik anca düşmedi bile sıcaklık![]()
Ahahahaahaya allah kahretsin şimdi de reklamlarda bunlar çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu zamanda reklam engelleyici kullanmayan da ne bilim.ya allah kahretsin şimdi de reklamlarda bunlar çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
2 gün sonra gelir abiğ ekran kartım 85 dereceğ abiğArkadaşımda ise XFX Core Edition Fatboy var RX 590 82 derece oluyor UV ile 80 yapabildik anca düşmedi bile sıcaklık![]()
İkinci el 480 al iade edersin sıkıntı çıkarsa. Çıkmazsa RX 580 performansı alırsın.BEYLER İADE ETTİM
EKRAN KARTİ LİNKLERİ BEKLİYOEUM