Neler Yeni

Youtube videolarım izlenmiyor

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Tamamen sabır işi ama biraz sade geldi benim gözümü izleyiciler daha hareketli videoları seviyorlar. İçerikler kaliteli olduktan sonra ben bir gün mutlaka hak ettiğinizi alacağınıza inanıyorum. Benim de bir youtube kanalım var bende oyun videoları çekiyorum benim izlenmelerim de düşük ama her gün daha iyi edit yapmayı öğreniyorum başka şeyler deniyorum. Örnek olarak buraya bir link bırakayım belki esinlenirsiniz. Ve ayrıca videolarınızı bu kadar uzun tutmayın çünkü izleyici çabuk sıkılıyor bende yapmıştım aynı hatayı şimdi biraz daha düşürdüm süreleri.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
sağolun bu arada düzelteceğim onu başka bir eksik gördünüz mü ? yorumlarınız benim için önemli
Belki bir intro ve daha iyi bir arka plan/ortam yapılabilir.
Ama şu an bunlar için masrafa gerek bile yok, zaten izlenmeler çok fazla değil.
Zaman içinde gelişecek şeyler bunlar.
TR piyasası değil de, global kaliteli içerikleri takip edip oradan ilham alabilirsiniz.
Yabancı YouTuberları izleyin.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Videolar düşük izleniyorsa daha çok video atmayın, belli aralıklarla atın (haftada 1 gibi)

Benzer durumu bende yaşamıştım, belli bir oyunu seri halinde videosunu çekip seri halde (haftada 2 video gibi) yayınlamıştım ama abone sayıma oranla ciddi oranla izlenme sayısı düşüktü, sonra farklı bir içeriğe sahip video yayınladım o video seri halinde yayınladığım videolara göre kat kat izlenmişti, yani yaptığınız içeriğe göre de izleniyor

Tavsiyem farklı farklı içerikler çekmeniz, eskisi gibi oyun videosu serileri çok izlenmiyor artık

İmkanınız varsa videoyu instagram, facebook gibi yerlerde kendi hesabınızdan reklamını yapmanız iyi olur, anladığıma göre aboneler pasif gibi

loresfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
1150 abonem olmasına rağmen en fazla 100 izleniyorum sebebi nedir ? ger gün video atmaya çalışıyorum etiketlere önem veriyorum ve kaliteli içerikler üretmeye çalışıyorum ama izlenmiyorum nasıl izlenirim nasıl önerilenlere düşerim ve nasıl kiltlem olmasını sağlayabilirim ?

örnek videom:
Önerilenlerde olursanız biraz artış olur ve izlenen oyunları çekin mesela valorant gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

abonen fazla diye izleneceksin diye bi durum yok nerden bilelim zamanında abone olana abone olunur yada 10 aboneye 10 abone gibi şeyler yapmadığını 🤪
zaten söylerdi öyle bir şey yapsaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,144
Üyeler
161,667
Son üye
ownerplus
Top Bottom