Oyuna girdiğinde ısı değerlerini kontrol ettin mi? Çünkü gayette normal bir sistem olarak gözüküyor, RTX 2060 ve işlemci'de fazla bir sorun yok darboğaz yapmaz. Eğer sisteminde ısı sorunu varsa 75+ dereceye biniyorsa bundan dolayı olabilir.
oc yapmayı denediniz miAynı fikşrdeyim o yüzden düşük dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve kpnu açtım
Tam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac deSıcaklık değerleri nedir?
Çıkıyo bazen 75+Oyuna girdiğinde ısı değerlerini kontrol ettin mi? Çünkü gayette normal bir sistem olarak gözüküyor, RTX 2060 ve işlemci'de fazla bir sorun yok darboğaz yapmaz. Eğer sisteminde ısı sorunu varsa 75+ dereceye biniyorsa bundan dolayı olabilir.
virüs girmistir format at ya da güvrnli bir program ile tara son çare formatTam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac de
Çıkıyo bazen 75+
Hayır ve bilmiyorumoc yapmayı denediniz mi
Daha yeni pc ilk aldığımda da aynı değerler vardıvirüs girmistir format at ya da güvrnli bir program ile tara son çare format
Ama ağır oyunlardaTam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac de
Çıkıyo bazen 75+
Tam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac de
Çıkıyo bazen 75+
Hocam gerçekten gariplik var şimdi klişe bir şey olan format atmayı öneriyorumSistemimi yazmamışım
Kusura bakmayın
Hepiniz haklısınız
İ7-7700t
600w
8+8 2400mhz
Turbo rtx 2060s
H270-f
Oynadığım oyunlar valorant düşük ayarlar 150
Ac odyssey 50-60
Ca go 180-230
Fortnite düşük ayarlar 70-120
Hepsi düşük ayarlar
Açıklamayı yapmıştım hocam ilk aldığım da da değerler aynıydı zaten 2-3 ay oldu alalıHocam gerçekten gariplik var şimdi klişe bir şey olan format atmayı öneriyorum
128 ssd 1tb hdd var sölemeyi unutmusumSistemimi yazmamışım
Kusura bakmayın
Hepiniz haklısınız
İ7-7700t
600w
8+8 2400mhz
Turbo rtx 2060s
H270-f
Oynadığım oyunlar valorant düşük ayarlar 150
Ac odyssey 50-60
Ca go 180-230
Fortnite düşük ayarlar 70-120
Hepsi düşük ayarlar
Hocam bi fikri olan var mı ayar vsAçıklamayı yapmıştım hocam ilk aldığım da da değerler aynıydı zaten 2-3 ay oldu alalı
128 ssd 1tb HDD var sölemeyi unutmusum
Dostum güç planını bir kontrol edebilir misin ?Aynı fikşrdeyim o yüzden düşük dedim
Ve kpnu açtım
Evet onu sordum. Bana ilginç geldi acaba neden böyle bende anlayamadım.Yüksek performansda eğer onu soruyorsanız
Bende çok düşündüm millen 3k pc topluyo benden daha iyi fps alıyor ve o kadar para cerdikten sonra beni üzüyorEvet onu sordum. Bana ilginç geldi acaba neden böyle bende anlayamadım.
Aynen dostum cidden ilginç windows'un güncel mi ?Bende çok düşündüm millen 3k PC topluyo benden daha iyi fps alıyor ve o kadar para cerdikten sonra beni üzüyor