Yüksek pc düşük fps

Oyuna girdiğinde ısı değerlerini kontrol ettin mi? Çünkü gayette normal bir sistem olarak gözüküyor, RTX 2060 ve işlemci'de fazla bir sorun yok darboğaz yapmaz. Eğer sisteminde ısı sorunu varsa 75+ dereceye biniyorsa bundan dolayı olabilir.

Sıcaklık değerleri nedir?
Tam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyuna girdiğinde ısı değerlerini kontrol ettin mi? Çünkü gayette normal bir sistem olarak gözüküyor, RTX 2060 ve işlemci'de fazla bir sorun yok darboğaz yapmaz. Eğer sisteminde ısı sorunu varsa 75+ dereceye biniyorsa bundan dolayı olabilir.
Çıkıyo bazen 75+

Tam bilmiyorum şu an da bakamıyorum ama genelde düşük oluyo işlemci ekran kartı da ac de çok çıkıyo maks ekran kartı 82 gördüm ac de

Çıkıyo bazen 75+
virüs girmistir format at ya da güvrnli bir program ile tara son çare format

oc yapmayı denediniz mi
Hayır ve bilmiyorum

virüs girmistir format at ya da güvrnli bir program ile tara son çare format
Daha yeni pc ilk aldığımda da aynı değerler vardı

Çıkıyo bazen 75+
Ama ağır oyunlarda

Çıkıyo bazen 75+

Sisteminin devamlı derecesini kontrol etmeni öneririm. Çünkü herhangi bir anormal sorun yok doğal bir kasa her insanda olduğu gibi ve parçalarda öyle gözükmüyor sistem içerisinde sıcaklıkta sorun var büyük ihtimal.

Sistemimi yazmamışım :)
Kusura bakmayın
Hepiniz haklısınız
İ7-7700t
600w
8+8 2400mhz
Turbo rtx 2060s
H270-f

Oynadığım oyunlar valorant düşük ayarlar 150
Ac odyssey 50-60
Ca go 180-230
Fortnite düşük ayarlar 70-120
Hepsi düşük ayarlar
Hocam gerçekten gariplik var şimdi klişe bir şey olan format atmayı öneriyorum :)

Hocam gerçekten gariplik var şimdi klişe bir şey olan format atmayı öneriyorum :)
Açıklamayı yapmıştım hocam ilk aldığım da da değerler aynıydı zaten 2-3 ay oldu alalı

Sistemimi yazmamışım :)
Kusura bakmayın
Hepiniz haklısınız
İ7-7700t
600w
8+8 2400mhz
Turbo rtx 2060s
H270-f

Oynadığım oyunlar valorant düşük ayarlar 150
Ac odyssey 50-60
Ca go 180-230
Fortnite düşük ayarlar 70-120
Hepsi düşük ayarlar
128 ssd 1tb hdd var sölemeyi unutmusum

Açıklamayı yapmıştım hocam ilk aldığım da da değerler aynıydı zaten 2-3 ay oldu alalı

128 ssd 1tb HDD var sölemeyi unutmusum
Hocam bi fikri olan var mı ayar vs

Geri