Neler Yeni

Yurt dışı İphone telefon almak mantıklı mı?

Fiziksel sim ve e sim arasında geçiş yaparsanız evet, her yıl 4 ay kapalı kalır. Yedek bir telefon alıp sim kartını yedek telefona takıp wifi olarak kullanabilirsin.
e sim olayını hiç duymadım e sim de arama ve mesaj ve mobil veriyi kullanabiliyor muyum fiziksel sim ile bir farklılığı var mı hocam ?

e sim olayını hiç duymadım e sim de arama ve mesaj ve mobil veriyi kullanabiliyor muyum fiziksel sim ile bir farklılığı var mı hocam ?
Fiziksel sim ile Farkı yok. Her şeyi kullanabiliyorsun.

e sim de fiziksel olarak sim takılı mı kalıcak telefonda ?

e sim de fiziksel olarak sim takılı mı kalıcak telefonda ?
E sim'i cihazın içine işliyorlar. Fiziksel kartın iptal ediliyor. İstediğin zaman fiziksel kartını aktif edebiliyorsun.

Fiziki çift sim kartlı modeller varmış galiba e sime bulaşmadan 8 ay miss gibi olmazmı

E sim'i cihazın içine işliyorlar. Fiziksel kartın iptal ediliyor. İstediğin zaman fiziksel kartını aktif edebiliyorsun.
Şu an yani en mantıklısı pasaport çıkartıp batuma bir kere girip çıkıp e devlet üzerinden 3 yıllık 2700 TL ye uzatmak doğru mudur ?

Fiziki çift sim kartlı modeller varmış galiba e sime bulaşmadan 8 ay miss gibi olmazmı
Evet ama sadece çin modellerinde Çift sim var diye biliyorum. Bulursan güzel olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an yani en mantıklısı pasaport çıkartıp batuma bir kere girip çıkıp e devlet üzerinden 3 yıllık 2700 TL ye uzatmak doğru mudur ?
3 yıllık uzatmıyorsun, kalıcı uzatıyorsun 2700 TL'ye. Sadece 3 yıl boyunca kimin adına kaydedersen onun adına olan sim kartları ile kullanabiliyorsun. 3 yıldan sonra her sim kartı oluyor.

Dostum batuma gideceksen pasaport çıkarmana gerek yok. Kimlikle batum a giriş yapabiliyorsun zaten.

Arkadaşlar iyi akşamlar yurtdışı 12 pro tarzı iphone her hangi bir telefon almak istiyorum. Son durumları takip edemedim. Sizce almak mantıklı mı ? Kayıt işlemini nasıl yaptıracağız? Ocak ayından itibaren imei ücreti 6.000TL olacak diyorlar doğruluk payı nedir bu iphone için geçerli mi ? Tam anlamıyla kısaca ve net şekilde anlatabilecek bir kral yok mu lütfen acil yardımcı olur musunuz ?
6k kayıt yaptırmaya gerek yok 4 ay fiziksel sim 4 ay esim 4 ayda 2. el 6s alın sim kart ona takıp telefonu 12 pro ya bağlayıp kullanabilirsiniz

Evet ama sadece çin modellerinde Çift sim var diye biliyorum. Bulursan güzel olur.

3 yıllık uzatmıyorsun, kalıcı uzatıyorsun 2700 TL'ye. Sadece 3 yıl boyunca kimin adına kaydedersen onun adına olan sim kartları ile kullanabiliyorsun. 3 yıldan sonra her sim kartı oluyor.
Şu an yani benim dayım diyelim tanıdık birisi 6 ay içinde çıkmış olsa pasaport ile onun e devletinden benim telefona kayıt yaptırabiliyor muyum ?

12 pro değil ama 13 var elimde istersen daha yeni alınmış

Şu an yani benim dayım diyelim tanıdık birisi 6 ay içinde çıkmış olsa pasaport ile onun e devletinden benim telefona kayıt yaptırabiliyor muyum ?
Evet kayıt ettirdiğin kişi üzerine hat kullanman lazım ama.

6k kayıt yaptırmaya gerek yok 4 ay fiziksel sim 4 ay esim 4 ayda 2. el 6s alın sim kart ona takıp telefonu 12 pro ya bağlayıp kullanabilirsiniz
nasıl yani tam anlayamadım hocam ? telefonu nasıl 12 proya bağlayacagız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,864
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri