Neler Yeni

Yardım Yurtdışı aylık 5 ürün sınırından dolayı ürünlerim kalır mı

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Han
Merhabalar bu ay içerisinde tek adet olmak üzere yurtdışından bir sipariş gerçekleştirdim, fakat aklıma takılan bir konu var TEMU dan 16 parçalık 30 euro altında bir siparis vermeyi düşünüyorum ama 5 ürünü geçtiği için sıkıntı çıkar mı. Yoksa aylık 5 siparişl sınırı mı var aydınlatırsanız sevinirim

GlHarry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem BELER
Yasa 5 ürün değil, 5 adet paket sınırlaması içinde. İsterse senin paketinin içinde 1000 tane ürün olsun, sen bu kuralı delmezsin, sadece ek bir vergi ödemek zorunda kalırsın çünkü aynı spesifik üründen birden çok var ise o zaman senin bunları satacağın düşünülür ve ya ek vergi çıkar ya da el konulur. Temu genelde tek paket içinde gönderiyor. Eğer öyle gelirse sorun yok ama ayrı ayrı paketlerde gönderirse (mesela bi paket 4 parça diğeri 5 parça diğeri 3 parça vsvsvs gibi) o zaman gümrükte arta kalanlar takılır. Ama Temu genelde tek paket içinde, bilemedin 2 veya 3 paket olarak gönderiyor. O yüzden sorun olmaz merak etme.

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yasa 5 ürün değil, 5 adet paket sınırlaması içinde. İsterse senin paketinin içinde 1000 tane ürün olsun, sen bu kuralı delmezsin, sadece ek bir vergi ödemek zorunda kalırsın çünkü aynı spesifik üründen birden çok var ise o zaman senin bunları satacağın düşünülür ve ya ek vergi çıkar ya da el konulur. Temu genelde tek paket içinde gönderiyor. Eğer öyle gelirse sorun yok ama ayrı ayrı paketlerde gönderirse (mesela bi paket 4 parça diğeri 5 parça diğeri 3 parça vsvsvs gibi) o zaman gümrükte arta kalanlar takılır. Ama Temu genelde tek paket içinde, bilemedin 2 veya 3 paket olarak gönderiyor. O yüzden sorun olmaz merak etme.
en ince detayına kadar anlatmışsınız gerçekten çok teşekkür ederim,iyi günler dilerim.

Top Bottom