Yurtdışı İphone Almak

Reaksiyon skoru
4
Merhaba. Yurt dışından 1 adet iPhone 14 Pro Max 128 GB 1 adet iPhone 13 128 GB almak istiyorum. Gürcistan'dan veya Yunanistan'dan alacağım. Eğer Gürcistan'a gidersem yol parası var. Yunanistan'a gidersem pasaport ücreti var. Ve iki ülkenin tax free oranlarını bilmiyorum. Hangisi daha karlı olur acaba ?

Merhaba. Yurt dışından 1 adet iPhone 14 Pro Max 128 GB 1 adet iPhone 13 128 GB almak istiyorum. Gürcistan'dan veya Yunanistan'dan alacağım. Eğer Gürcistan'a gidersem yol parası var. Yunanistan'a gidersem pasaport ücreti var. Ve iki ülkenin tax free oranlarını bilmiyorum. Hangisi daha karlı olur acaba ?
gürcistan daha iyi. Ama cihazı Türkiye'den alıp bir kere kıbrısa git gel yaparsanız da kayıt edebiliyorsunuz. Unutmayın yanınızda sadece tek 1 tane telefon getirebiliyorsunuz. Aklınızda ne soru varsa sorun. Bu konuları çok araştırdım.

Bildiğim kadarıyla Konya'dan Gürcistan'a otobüs yok uçak gidiş-geliş 12 bin TL tutuyor. 2 adet telefon getirmek için 2 kişi gitmem lazım bu da 24 bin TL eder Yunanistan ile Gürcistan arasında bu kadar fark var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yunanistan'a sadece pasaport masrafı çıkacak.

Birde Türkiye'de aldığımda zaten kayıtlı olmuyor mu neden Kıbrısa git gel yapayım

Birde bildiğim kadarıyla tax free oranı Yunanistan'a daha yüksek doğru mudur?

Geri