Yurtiçi kargo "Teslim edilemedi" hatası

Paronim

80+
Reaksiyon skoru
29
Wraith den mouse sipariş etmiştim ama bu şekilde kaldı. Gelir mi yoksa ben mi gidip almalıyım?
IMG_20251224_171038.webp

Böyle diyor kendim mi gitmeliyim?
1766586527987.webp

Kargoyu arasana hocam -_-

sabah erkenden şubeyi ara, gelip alacağını söyle ki tekrar teslimata çıkarmasınlar.

Biz de deriniz. şaka maka aradım şubeyle iletişime geçin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gidip alacağım.
Buradan ne bilelim hocam😂 en fazla 2 gün kargoyu bekletirler sonra iade eder diyebiliriz ama en doğru bilgiyi arayarak alırsın.

1766594546989.webp

yurtiçi ile banada oldu bir kere direkt gittim aldım hiç uğraşılmaz bunlarla git kendin al sağlam olsun

Biz de deriniz. şaka maka aradım şubeyle iletişime geçin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gidip alacağım.
şikayetvara yaz, benim kargomu adreste yoktu diyip şubeden almamı beklediler. şikayetvara yazınca bölge müdürü arayıp yarın teslim edlicek dedi. şubeyle alakalı sorunsa eğer hallolur zira benim yurtiçi kargolarıma sürekli aynı bahaneyi uyguluyorlardı

Türkiyede düzgün işleyen kargolardan birisi diyordum artık demiyorum karşımda şube var fakat aradan cadde geçiyor diye teee bilmemneydeki şubeye düşüyor benim kargolar

Türkiyede düzgün işleyen kargolardan birisi diyordum artık demiyorum karşımda şube var fakat aradan cadde geçiyor diye teee bilmemneydeki şubeye düşüyor benim kargolar
Düzgün işleyen kargo markası diye bir şey yok zaten her şey şubeye bağlı. Hepsijet mesela ben ne zaman hepsiburadadan alsam çok sorunsuz getiriyor ama her zaman ki gelen depo yerine ticimax entegrasyonu kullanan bir firmadan hepsijet teslimatı alıcaktım, verdikleri şube aynı kargonun etiketini 2 defa kaybetti. Ankaradan ankaraya gelicek kargo 8 günde ulaştı elime.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,315
Üyeler
192,683
Son üye
İbrahim78
Geri