Neler Yeni

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,598
İsim
Oozdmrsm

bu adam nasıl istifa ettirilir
hocam bnim anlamadığım şey bu 70 puan kalma var tabi ki iyi oldu ama anadolu liselerinde ya çok çalışan yada dersi takmayan tayfa var bnce öğretmenlere öğrencilerin sınıflarını görüşlerine göre değiştirebilme hakkı olmalı bn sırf sınıfta ki bazı geri akıllılar yüzünden dersi anlamıyorum

Adamın yanlış yaptığı bir şey yok ki niye istifa etsin. Yıllardır uygulanması gerekiyordu bence. Tek üzüldüğüm nokta açığa alma olayının son bulması ve devamsızlıktan kalma olayının gelmesi. Ona da bir sene dayanacağız. Allah yardımcınız olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eş zamanlı olarak yaparsanız işe yarayabilir
Muhtemelen disiplin yerler :D

Aoreus

80+
Bence siz fazla gevşek kurallar istiyorsunuz. Ziya Selçuk'a aynısını dediniz, şimdi onu geri istiyorsunuz. MEB bakanı şuan gayet iyi şeyler yapıyor.
ziya selçuğa ben bir şey demedim genel konuşma 1 ikincisi mebin iyi yaptığı şeylerden bahsedermisin açığı kapatmaları iyi birşeymi sözde sosyalleştirmek için bu kadar saçma bir düşünce görmedim

2.12lerin aflarının kaldırılması bu adam 12de yks çalışacak normalde 12.sınıf diye bir şey yoktu 11de tüm dersler son bulur 12 genel tekrar yapılan bir yıldır bu adamı okula göndermeye zorlarsan çocuk strese girer

3.sınavlar 50 üstü olsun ama 3ten fazlaysa sınıfta bırakırız şimdi bak güzel kardeşim bende 12ye gidiyorum az biraz tembellikte var ama sen bu adama baskı koyarsan bu adam istersen dünyanin en akıllı en zeki çocuğu olsun baskının olduğu yerde verim alamazsın dünyanın en iyi eğitim sistemi finlandiyada neden? Çünkü adamlar öğrenciye baskı yapmıyor okullara sıcak bakmaları için çabalıyorlar yöntem gösteriyorlar okulu tıpkı evleriymiş gibi gösteriyorlar daha niceleri

Yusuf tekinin getirdiği bu kurallar evet belki beni çok etkilemeyecek son seneyim bu arada 3. Yazdığım durum bana geçerli değil kademe kademe gelecek bana gelene kadar ben seneye mezunum zaten ama konu şu benden sonraki gelecek adam bu kadar baskıyla hiçbir şekilde verim alamaz.

@Realhas the Great bu arkadaş gibi vasıfsız kişilerde anca mesajıma güler lise diplomasını göster desen çıkaramayacak adam yazık

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam bnim anlamadığım şey bu 70 puan kalma var tabi ki iyi oldu ama anadolu liselerinde ya çok çalışan yada dersi takmayan tayfa var bnce öğretmenlere öğrencilerin sınıflarını görüşlerine göre değiştirebilme hakkı olmalı bn sırf sınıfta ki bazı geri akıllılar yüzünden dersi anlamıyorum
Lisede var mi edebiyattan kalma? (70'in alti icin)

ziya selçuğa ben bir şey demedim genel konuşma 1 ikincisi mebin iyi yaptığı şeylerden bahsedermisin açığı kapatmaları iyi birşeymi sözde sosyalleştirmek için bu kadar saçma bir düşünce görmedim

2.12lerin aflarının kaldırılması bu adam 12de yks çalışacak normalde 12.sınıf diye bir şey yoktu 11de tüm dersler son bulur 12 genel tekrar yapılan bir yıldır bu adamı okula göndermeye zorlarsan çocuk strese girer

3.sınavlar 50 üstü olsun ama 3ten fazlaysa sınıfta bırakırız şimdi bak güzel kardeşim bende 12ye gidiyorum az biraz tembellikte var ama sen bu adama baskı koyarsan bu adam istersen dünyanin en akıllı en zeki çocuğu olsun baskının olduğu yerde verim alamazsın dünyanın en iyi eğitim sistemi finlandiyada neden? Çünkü adamlar öğrenciye baskı yapmıyor okullara sıcak bakmaları için çabalıyorlar yöntem gösteriyorlar okulu tıpkı evleriymiş gibi gösteriyorlar daha niceleri

Yusuf tekinin getirdiği bu kurallar evet belki beni çok etkilemeyecek son seneyim bu arada 3. Yazdığım durum bana geçerli değil kademe kademe gelecek bana gelene kadar ben seneye mezunum zaten ama konu şu benden sonraki gelecek adam bu kadar baskıyla hiçbir şekilde verim alamaz.

@Realhas the Great bu arkadaş gibi vasıfsız kişilerde anca mesajıma güler lise diplomasını göster desen çıkaramayacak adam yazık
20231007_113625.jpg

Aykut D.

80+ Gold

Aoreus

80+
Adamın yanlış yaptığı bir şey yok ki niye istifa etsin. Yıllardır uygulanması gerekiyordu bence. Tek üzüldüğüm nokta açığa alma olayının son bulması ve devamsızlıktan kalma olayının gelmesi. Ona da bir sene dayanacağız. Allah yardımcınız olsun.

Muhtemelen disiplin yerler :D
Buda boş yorumlardan birisi

Leaden_Viever

80+ Bronze
Türkçede 70 puan altı sınıfta kalacak tamam anladık ama diyer dersler sırf Türkçeye iyi çalışalım diye mi yaptılar seneler öncesinden kalma olan klasik tarzı yazılıları geri getirdiler tüm derslerde eğitim zorlaştırma yönelik olmamalı ve olamaz kitabı mı ezberlicez ezberlemek öğrenmek değildir diğer konularda yaptıkları değişikliklerin olması gerekiyordu zaten ama insanların iyice derslerden soğutmaya çalışıyorlar bu ülkede istediğiniz kadar millieğitim bakanı değişsin ama hiçbirşey değişmiyecek herkes istifa etmesini isteyecek

Aykut D.

80+ Gold

Aoreus

80+
Türkçede 70 puan altı sınıfta kalacak tamam anladık ama diyer dersler sırf Türkçeye iyi çalışalım diye mi yaptılar seneler öncesinden kalma olan klasik tarzı yazılıları geri getirdiler eğitim zorlaştırma yönelik olmamalı ve olamaz kitabı mı ezberlicez ezberlemek öğrenmek değildir diğer konularda yaptıkları değişikliklerin olması gerekiyordu zaten ama insanların iyice derslerden soğutmaya çalışıyorlar bu ülkede istediğiniz kadar millieğitim bakanı değişsin ama hiçbirşey değişmiyecek herkes istifa etmesini isteyecek
Soldan bir öğrenci çevirsen adamı gördüğü yerde öldürecek kadar sinirli yapan bir mebin bana bu yaptığı sistemin doğru olduğunu savunmasınlar.

Sizin mesajınızada katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,935
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom