Zalman kule tipi soğutucu nasıl

Reaksiyon skoru
0
4 ay önce zalman kule tipi soğutucu aldım vatandan işlemcim önceden 88 dereceyi fln görüyordu şimdi 75 den fln üste çıktığını görmedim hiç zalman hiç duymadığım bir marka sizce ısı değeri nasıl stres tesdindede 79 u geçmedi ama montaj çok özensiz oldu ve bazen fanlar kasayı bile sarsabiliyor

4 ay önce zalman kule tipi soğutucu aldım vatandan işlemcim önceden 88 dereceyi fln görüyordu şimdi 75 den fln üste çıktığını görmedim hiç zalman hiç duymadığım bir marka sizce ısı değeri nasıl stres tesdindede 79 u geçmedi ama montaj çok özensiz oldu ve bazen fanlar kasayı bile sarsabiliyor
Hocam, biraz daha bilgi verir misin? Kullandığı işlemci nedir? Stres testi esnasında işlemci kaç w güç tüketiyor?

Zalman eski ve iyi bir marka.
Bence sen montajı biraz kötü yapmışsın ya da işlemcin soğutucuya göre güçlü çünkü daha fazla fark etmesi lazımdı sıcaklığın.

10 senedir fx6300 işlemcimden hiç sökmediğim zalman soğutucum hala çalışıyor. 😀

Zalman eski ve iyi bir marka.
Bence sen montajı biraz kötü yapmışsın ya da işlemcin soğutucuya göre güçlü çünkü daha fazla fark etmesi lazımdı sıcaklığın.

10 senedir fx6300 işlemcimden hiç sökmediğim zalman soğutucum hala çalışıyor. 😀
işlemcim r5 5500 adam montajını çok kabala yaptı bi yığın kablo var içinde
çok performans alamadım gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, biraz daha bilgi verir misin? Kullandığı işlemci nedir? Stres testi esnasında işlemci kaç w güç tüketiyor?
r5 5500 çok güçlü bir işlemcide değil bide çift fan olsun diye arkasına ayrı bir fan koydu wattına bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,848
Üyeler
187,105
Son üye
mhmt134
Geri