Merhaba sabah kartıma 100 lira nakit yükleme seçeneğini seçtim ama para uygulamada gözükmüyor Kullanılabilir bakiye olarak gözüküyor Kullanılabilir bakiyem 100 TL ama kartımda 0 TL var ben bu 100 lirayı çekemezmiyim veya kartıma atamazmıyım
Hayır ben ön yüklemeli banka kartı çıkarttım kredi kartı istemedimAvas hesap kulandinmi hiç
Ama 100 liram oraya gitti nasıl kendi kredisiz kartıma geri çekicemKredi kısmı hocam orası. Bulaşmayın.
Hocam tekrar okudum yorumları da o zaman o para sizin paranız. Kredi kartında kullanılabilir bakiyeye kredi kısmı da yansıtılıyor. Sizin ki doğrudan sizin paranız ama nasıl çekemiyorsunuz onu anlayamadım. İlginç bir durum. Bu durumda yorum yapamıyorumAma 100 liram oraya gitti nasıl kendi kredisiz kartıma geri çekicem
Çözümü buldum hocam, ben ''Karta Para Yükleme'' seçeneğini kullanmışım ondan dolayı para karta gitmiş '' KARTTAN HESABA İADE'' seçeneğini seçerek 100 liramı kendi hesabıma attım yani hesap ve kart aynı şey değilmiş bunu öğrendim karta değil hesaba para yüklememiz lazımmış.Hocam tekrar okudum yorumları da o zaman o para sizin paranız. Kredi kartında kullanılabilir bakiyeye kredi kısmı da yansıtılıyor. Sizin ki doğrudan sizin paranız ama nasıl çekemiyorsunuz onu anlayamadım. İlginç bir durum. Bu durumda yorum yapamıyorum![]()
Sorunu çözdüğünüze sevindim hocamÇözümü buldum hocam, ben ''Karta Para Yükleme'' seçeneğini kullanmışım ondan dolayı para karta gitmiş '' KARTTAN HESABA İADE'' seçeneğini seçerek 100 liramı kendi hesabıma attım yani hesap ve kart aynı şey değilmiş bunu öğrendim karta değil hesaba para yüklememiz lazımmış.