Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Zula'ya 100TL yatırmayı planlıyorum, ne almak mantıklı?
az önce tavuk dürüm yedim hatay usulü sana da onu tavsiye ederim :dZula'ya 100TL yatırmayı planlıyorum, ne almak mantıklı?
Hatay usulü yiyordum hep geçen bir yerde tavuk şiş dürüm yedim abi feci bir şey ya salatası, tavuğun lezzeti ya varya her gün yiyesim var üstelik çift şiş yapıyon 100 TL resmen bedava feci bir şey Allah'ımaz önce tavuk dürüm yedim hatay usulü sana da onu tavsiye ederim :d
ya abi valoranta csgoda kaplama almak yerine zulaya basayım dedim hem daha uygunaz önce tavuk dürüm yedim hatay usulü sana da onu tavsiye ederim :d
şu oyunlara para yatırmayın aga keriz avı pay2win oyuna para mı yatırılır, parayı değerlendirecek dha iyi yöntemler varZula'ya 100TL yatırmayı planlıyorum, ne almak mantıklı?
pixel gun 3d'ye yatırsam nasıl olur?şu oyunlara para yatırmayın aga keriz avı pay2win oyuna para mı yatırılır, parayı değerlendirecek dha iyi yöntemler var
o ne bilmiyorum, boğa dönemine giriyoruz, 100tl az gelebilir ancak asimetrik risk alıp paranı katlayabilirsinpixel gun 3d'ye yatırsam nasıl olur?
Eleştiri yapardımda obez geliştiricileri dava açar.zulayı hiç sevmem yapımcı firmasının da ben şahsi olarak paragöz olduğunu düşünmekteyim fakat insanımız nonname 3.5k 2.5k mesajı olan sosyalite yaşantısından uzak insanların saçma fikirlerini dinletilmesi dayatılıyor maalesef para senin paran dostum 100 lira 100 liradır istersen oyuna yatır istersen yemek ye istersen git başka şekilde değerlendir seni ne mutlu ediyor ya da edecekse onu yap noname bahsettiğim insanları dinlemektense.
Saçmalık kardeşim oyuna para yatırmak git arkadaşlarınla takıl gez harçlıklarını boş şeylere harcama heves meves vardır tamam da geçici sonra üzülüyorsun yatırdığına parayı israf ettiğine bende yatırdım da bir kez girip oynamıyorum artık valoranttır zuladır odur budurya abi valoranta csgoda kaplama almak yerine zulaya basayım dedim hem daha uygun
pixel gun3dye'de basabilirim parayı
buda çocuğu kumara teşfik ediyor değişik bir forum burasıo ne bilmiyorum, boğa dönemine giriyoruz, 100tl az gelebilir ancak asimetrik risk alıp paranı katlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eleştiri yapardımda obez geliştiricileri dava açar.
çok eskiden ne oynardık bepixel gun 3d'ye yatırsam nasıl olur?