Para biriktirilebilecek güvenli banka kartları

Zyeox

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba dostlar 18 yaşının altındayım liseyi bitirene kadar para biriktirmek istiyorum onerebileceginiz güvenli banka kartları varmıdır?

ben olsam güvenmem hiç birine 18 yaş altı problem kumbara yapıp içine atman daha makul veya ailenden birinin hesap kartını alıcan oldukca ona aktarıcan

ben olsam güvenmem hiç birine 18 yaş altı problem kumbara yapıp içine atman daha makul veya ailenden birinin hesap kartını alıcan oldukca ona aktarıcan
Aga 2025te kumbara yapmak ne oldu olacak yastık altına saklasın:D

Aga 2025te kumbara yapmak ne oldu olacak yastık altına saklasın:D
adam öğrenci ne kadar para koyabilmesini bekliyorsun ? ufak miktarlar olucak 1 ayda 1-2 bin tl atabilse şükreder çalışmıyosa

adam öğrenci ne kadar para koyabilmesini bekliyorsun ? ufak miktarlar olucak 1 ayda 1-2 bin tl atabilse şükreder çalışmıyosa
Evet de adam borsaya vs atıcam demiyor ki bankanın ne gibi güvensizliği olabilir?

Evet de adam borsaya vs atıcam demiyor ki bankanın ne gibi güvensizliği olabilir?
18 yaş altı girilen bankalar ininal vb şeyler olur onlarda çok güvenli sayılmaz zaten borsa olacak olsa kumbara demezdim 18 yaşını geçtiği zaman gidip her bankadan hesap açabilir zaten veya bi arkabasından rahatlıkla yapabilir

18 yaş altı girilen bankalar ininal vb şeyler olur onlarda çok güvenli sayılmaz zaten borsa olacak olsa kumbara demezdim 18 yaşını geçtiği zaman gidip her bankadan hesap açabilir zaten veya bi arkabasından rahatlıkla yapabilir
17 yaşında hesap açabiliyor aile izniyle. Küçük kuzenim var 17 yaşında vakıfbank hesabı kullanıyor.

Zaten İninal yada papara açacağıma kumbara alırım daha iyi

17 yaşında hesap açabiliyor aile izniyle. Küçük kuzenim var 17 yaşında vakıfbank hesabı kullanıyor.
adam liseli 17 dende düşük büyük ihtimal yaşı bu kadar takılcak bişi yok hangsiini istyiosa onu yapsın

para biriktirme işini kafandan çıkar. ilerde aşırı değer kaybı yaşar. para değerini korusun şimdi yapabileceklerimi 5 yıl sonra da yapayım dersen altın al. altın parayı korur ama kazandırmaz. (geçen sene 2000 e aldım şimdi 4000 nasıl kazandırmaz diyecek arkadaşlar kafa açmasın tadımız kaçmasın) ben bunu yatırım olarak da görüyorum ve parayı uzun vadede çekmeyi düşünmüyorum dersen hisse yatırımı yapabilirisin. ama bu konular üstünde uzman olman lazım. alıp satacağın yerleri iyi bilmen vs. bunlarla uğraşamam dersen fonlara yatırım yaparsın ama fon yönetim ücreti gibi ek masrafların olur. belli hisseleri sepet yapıp senin yerine yönetirler. tr piyasasına güvenemem dersen -ki bir çok insan böyle düşünüyodur eminim- kazanç sonrası vergilendirmeyi iyi araştırıp amerikan borsalarına da girebilirsin. ne boş konuştun amg sadece para biriksin diyosan altından devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri