Aga 2025te kumbara yapmak ne oldu olacak yastık altına saklasınben olsam güvenmem hiç birine 18 yaş altı problem kumbara yapıp içine atman daha makul veya ailenden birinin hesap kartını alıcan oldukca ona aktarıcan
hocam birikmiş paranız varsa altın alabilirsinizMerhaba dostlar 18 yaşının altındayım liseyi bitirene kadar para biriktirmek istiyorum onerebileceginiz güvenli banka kartları varmıdır?
adam öğrenci ne kadar para koyabilmesini bekliyorsun ? ufak miktarlar olucak 1 ayda 1-2 bin tl atabilse şükreder çalışmıyosaAga 2025te kumbara yapmak ne oldu olacak yastık altına saklasın![]()
Evet de adam borsaya vs atıcam demiyor ki bankanın ne gibi güvensizliği olabilir?adam öğrenci ne kadar para koyabilmesini bekliyorsun ? ufak miktarlar olucak 1 ayda 1-2 bin tl atabilse şükreder çalışmıyosa
18 yaş altı girilen bankalar ininal vb şeyler olur onlarda çok güvenli sayılmaz zaten borsa olacak olsa kumbara demezdim 18 yaşını geçtiği zaman gidip her bankadan hesap açabilir zaten veya bi arkabasından rahatlıkla yapabilirEvet de adam borsaya vs atıcam demiyor ki bankanın ne gibi güvensizliği olabilir?
17 yaşında hesap açabiliyor aile izniyle. Küçük kuzenim var 17 yaşında vakıfbank hesabı kullanıyor.18 yaş altı girilen bankalar ininal vb şeyler olur onlarda çok güvenli sayılmaz zaten borsa olacak olsa kumbara demezdim 18 yaşını geçtiği zaman gidip her bankadan hesap açabilir zaten veya bi arkabasından rahatlıkla yapabilir
Zaten İninal yada papara açacağıma kumbara alırım daha iyi18 yaş altı girilen bankalar ininal vb şeyler olur onlarda çok güvenli sayılmaz zaten borsa olacak olsa kumbara demezdim 18 yaşını geçtiği zaman gidip her bankadan hesap açabilir zaten veya bi arkabasından rahatlıkla yapabilir
adam liseli 17 dende düşük büyük ihtimal yaşı bu kadar takılcak bişi yok hangsiini istyiosa onu yapsın17 yaşında hesap açabiliyor aile izniyle. Küçük kuzenim var 17 yaşında vakıfbank hesabı kullanıyor.
Paparadan altın al yaş sınırı yok paparadaMerhaba dostlar 18 yaşının altındayım liseyi bitirene kadar para biriktirmek istiyorum onerebileceginiz güvenli banka kartları varmıdır?