Siz ne zaman almıştınız ek75iEk75 kit teslim edildi taşımakta zorlanıyorum
Hocam ayni zamanda geçmişti bizim ürünler aras kargo ne zaman teslim aldi senin kargoyuEk75 kit teslim edildi taşımakta zorlanıyorum
21 AğustosSiz ne zaman almıştınız ek75i
28'inde gümrüğe girdi 29 unda aras aldı bugün teslim ettiHocam ayni zamanda geçmişti bizim ürünler aras kargo ne zaman teslim aldi senin kargoyu
Bizimki haftaya kaldı ya işlemedi sisteme aras :/21 Ağustos
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
28'inde gümrüğe girdi 29 unda aras aldı bugün teslim etti
Çok ilginç benim 25 inde girdi ama bekletiliyor. Hani sonradan alsam farklı incelemeler olsa anlayacağım. Bu üründe veya satıcıda sıkıntı görselerdi sizinki de gelmezdi. Saçma sapan işler.21 Ağustos
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
28'inde gümrüğe girdi 29 unda aras aldı bugün teslim etti
Gümrük tamamen memurların keyfine göre hareket ettiği bir yerdir.Çok ilginç benim 25 inde girdi ama bekletiliyor. Hani sonradan alsam farklı incelemeler olsa anlayacağım. Bu üründe veya satıcıda sıkıntı görselerdi sizinki de gelmezdi. Saçma sapan işler.
Gümrük tamamen memurların keyfine göre hareket ettiği bir yerdir.
Bildiğiniz hiç handed of customs yazıp incelendikten sonra gümrükten geçen kargo var mı sizin veya tanıdığınızın başına gelen?Gümrük tamamen memurların keyfine göre hareket ettiği bir yerdir.
Beklemekten başka bir çaren yok benim kargoya el koydular yunexpress bıraktı gitti. Gelirse gelir gelmezse geçmiş olsun.Bildiğiniz hiç handed of customs yazıp incelendikten sonra gümrükten geçen kargo var mı sizin veya tanıdığınızın başına gelen?
Aynısı oldu arkadaşada benlik sorun yokta çocuk bekliyor kaç gündür bunlar gümrükten geç geçecek vs de demiyor imha edilecek diyor. Gerçi yun express muhabbetinde de aynısı oldu. Bende soruyorum etrafta başına gelen var mı yoksa süreci biliyorum iki ucu boklu deynek. Ürün fiyatı 27 euro geçmesede veya yasak ürün olmasada el koyuyorlar kafalarına göre cimer'e yazıcaz halledilmezse çözmeselerde biz hakkımızı aradık deriz.Beklemekten başka bir çaren yok benim kargoya el koydular yunexpress bıraktı gitti. Gelirse gelir gelmezse geçmiş olsun.
Hocam bir şey sorucam ben 18 yaşında değilim gümrükte sorun çıkar mı?Hocam ayni zamanda geçmişti bizim ürünler aras kargo ne zaman teslim aldi senin kargoyu
HayırHocam bir şey sorucam ben 18 yaşında değilim gümrükte sorun çıkar mı?