CS2 Bıçak alım-satım sitesi kurmak istiyorum

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Merhaba dostlar, cs oynayamış olan herkes biliyordur ki bu bıçak, eldiven ve diğer değerli skinlere olan rağbet oldukça fazla. Ben de bir miktar sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Öncelikli hedefim Türk kullanıcılar olacak çünkü piyasada bynogame ve birkaç önde gelen şirket hariç güvenilir bir site yok. Benim amacım da kullanıcıların güvenini kazanıp uzun vadede bu işle ilgilenen herkes tarafından tanınan köklü ve güvenilir bir site kurmak. Bu yüzden reklam benim için çok önemli discordda, steamde ve youtubedeki cs içerik üreticilerine ulaşıp sponsorluk anlaşması yapabilirim. Başlarda amacım bu site üzerinden para kazanmak değil insanların diğer sitelerden ve steamden daha ucuza bıçak alabilmesini sağlayarak insan kazanmak olacak. Uzun vadede bir ün kazanırsam bu işte başarılı olabileceğime inanıyorum sizlerin bana tavsiyesi var mı?

Hocam bu tür sitelerde rekabet çok fazla öne çıkmak zor. Kaldı ki zaten ön planda tutulup kullanılan siteler varken size gelmeleri zor maalesef

İyi güzlede hukuk tarafını nasıl halletmeyi düşünüyorsun? Biri parayı aldı ama ürünü göndermedi diyelim ne olacak?
Alış satış site üzerinden olacak. Satın alırken önce para yatırılıp site üzerinden alım yalıldıktan sonra alıcıya takas teklifi gönderilecek, satış yaparken de önce takas teklifi gönderilip sonra siteden para çekilebilecek. Sitenin güvenilirliği önemli tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu tür sitelerde rekabet çok fazla öne çıkmak zor. Kaldı ki zaten ön planda tutulup kullanılan siteler varken size gelmeleri zor maalesef
Reklam işini halledebileceğimi düşünüyorum youtube cs içerik üreticilerine sponsorluk teklifi yapabiliirm

Alış satış site üzerinden olacak. Satın alırken önce para yatırılıp site üzerinden alım yalıldıktan sonra alıcıya takas teklifi gönderilecek, satış yaparken de önce takas teklifi gönderilip sonra siteden para çekilebilecek. Sitenin güvenilirliği önemli tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reklam işini halledebileceğimi düşünüyorum youtube cs içerik üreticilerine sponsorluk teklifi yapabiliirm
Hocam maden bu işlere hevesin var paranda var yap gitsin en kötü yapamazsin, yapmayip aklinda kalacagina yap olmasin daha iyi millete kalırsa aman hiçbir sey yapma sadece işe git gel kendini geçir diyor çoğu kişi bu dediğin ünlü siteleri kuranlarda biri alip al kardeşim bu site senin demedi zaten önerim olarak 3-4 kişilik bir ekip ile yaomaya çalış

Hocam maden bu işlere hevesin var paranda var yap gitsin en kötü yapamazsin, yapmayip aklinda kalacagina yap olmasin daha iyi millete kalırsa aman hiçbir sey yapma sadece işe git gel kendini geçir diyor çoğu kişi bu dediğin ünlü siteleri kuranlarda biri alip al kardeşim bu site senin demedi zaten önerim olarak 3-4 kişilik bir ekip ile yaomaya çalış
bu öyle içinde kalmasın diyerek yapılacak işmi?milyonluk iş var ortada

Hukuk tarafınada iyi bütçe oluştur. Çok fazla ilginç davalar, şikayetler gelecek.
Örneğin ; İlk aklıma gelen adam para yatırımını kendi hesabından veya kartından yapcak. İtemi alcak sonra savcılığa şöyle şikayette bulunacak bu işlemi 18 yaş altı çocuğum var o yapmış, haberim yok. Bundan sonrası ile sen uğraşacaksın.

hocam belli ki fazla araştırmamışın bu işleri, bu tip bir site yapmak için sağlam para ve arka lazım. arka derken şöyle 4-5 tane avukat lazım.

hevesini kırmak istemem ama yapamazsın

Geri