Çözüldü✓ Servisten yanlışıkla 2 tane monitör geldi :D

burakreıs61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
arkadaşlar merhaba

Monitörüm bozulmuştu yetkili servise gönderdim değişim için onay verdiler

monitör geldi fakat 2 TANE GÖNDERMİŞLER :D

Son düzenleme:
Geri gönder, ya da arayabilir iki tane göndermişsiniz diyebilirsiniz, Alıp satıp veyahut bilhassa kullanmayı düşürseniz, başınız yanar bence.

Ara birini iade et bunun nesini soruyorsun ki
aradım almıyorlar haberleri yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri gönder, ya da arayabilir iki tane göndermişsiniz diyebilirsiniz, Alıp satıp veyahut bilhassa kullanmayı düşürseniz, başınız yanar bence.
benim suçum yok ki , adamlar kendisi hata yapıp göndermiş ama ben aradım ürünü kabul etmediler

Haberleri olmaması imkansız, ara bana iki tane monitör göndermişsiniz de.

benim suçum yok ki , adamlar kendisi hata yapıp göndermiş ama ben aradım ürünü kabul etmediler
Bana pek inandırıcı gelmedi, haberleri yok diyorsun sonra ben aradım ürünü kabul etmediler diyorsun, kendi kendine çelişiyorsun, muhtemelen o monitörü göndermezsen, baya bi başın ağrır diye düşünüyorum.

Arayıp geri iade et yarın öbür gün sorun yaşama evet onların hatası fakat bilgin dahilinde sen bu durumdan faydalanirsan damga yiyebilirsin hem etik değil

Hocam hangi servis o bir arkadaş soruyor da

Haberleri olmaması imkansız, ara bana iki tane monitör göndermişsiniz de.

Bana pek inandırıcı gelmedi, haberleri yok diyorsun sonra ben aradım ürünü kabul etmediler diyorsun, kendi kendine çelişiyorsun, muhtemelen o monitörü göndermezsen, baya bi başın ağrır diye düşünüyorum.
aramış sormuş zaten niye başı ağrısın :D hiçbir şey olmaz kullanabilirsin

aynısının benzeri bana da olmuştu. sistemde doğru gözüküyor dediler. dedim elimde var. sistem gözükmediği için bişey yapamam dedi :d bende beleşe yakından birine verdim

o arkadaş benim
Valla iyi şans varmış bence arayıp söylemesine rağmen de haberimiz yok diyip istemedilerse kullanabilir diye düşünğyorum. Benimde sağlam gönderdiğim ürün bana bozuk dönüyor :D

aramış sormuş zaten niye başı ağrısın :D hiçbir şey olmaz kullanabilirsin
Hiçbir firma, ekstra olarak sıfır gönderdiği ürünü geri istememezlik yapmaz hocam, ekstra olarak arkadaş dediği cümleler ile çelişiyor, öncesinde aradım istemediler diyor, sonrasında haberleri yok diyor. Bir nevi dolandırıcılığa giriyor, ne kadar firmanın hatası olsa da, yanlışlıkla gönderiliyor, sonuçta şahısın İsimi vay Soy ismi var, kargo belgesi var kaç adet monitör gönderildiğine, yani bence göndermesi onun açısından çok daha iyi, sonra yarın bir gün avukat parası öderse çok sıkıntı olur.

Ha şayet arkadaş gerçekten dediyse bana 2 tane monitör gönderdiniz, isterseniz gönderebilirim diye yok dedilerse onu bilemem valla, o da firmanın ...lığı gibi bir şey olur :D :D

Geri