Varmış hocamcidden önbellek tcl yongasımıymışama zamlara göre alınabilir bi ürün gibi duruyor. pasif soğutması harici alsan 400tl bulur

Varmış hocamcidden önbellek tcl yongasımıymışama zamlara göre alınabilir bi ürün gibi duruyor. pasif soğutması harici alsan 400tl bulur
Geminiye sormak yerine 1 sayfa geriye bakabilirsiniz hocamGemini DeepResearch'le bile bulamadım DRAM varlığını. Var diyenlerin kaynağı nedir acaba bilgilendirebilirler mi?
1 sayfa geride açıkladım. SSD'nin üzerinde Samsung'a ait DRAM çipi mevcut. Ardından da çipin modelini internette siz de aratabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim, gelince kendim de kontrol edeceğim.Gemini DeepResearch'le bile bulamadım DRAM varlığını. Var diyenlerin kaynağı nedir acaba bilgilendirebilirler mi?
Ben aldım hocam mağazadan da üşendim açmaya açarsam bilgi veririm1 sayfa geride açıkladım. SSD'nin üzerinde Samsung'a ait DRAM çipi mevcut. Ardından da çipin modelini internette siz de aratabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim, gelince kendim de kontrol edeceğim.
Çıkar göster masaya vur hocamBen aldım hocam mağazadan da üşendim açmaya açarsam bilgi veririm![]()
Dram var alınır bence.
gitmezal sata gider mi sizce ?