23 Ekim CS2 Market Darbesi

34 35 dolar lan bu ne olum 6 7 dolarlık skinler ne hale gelmiş

Hiç bıçak ve eldiven yok. Envanterim $627 ediyor. Hepsini satıp yılbaşı indirimlerinde güzel oyunlar çekme fikrim var, sizce mantıklı mı?
Çok mantiksiz bir fikir git paylasimli al orjinal steamden oynarsın parayida nereye istiyorsan oraya kullanırsın
Çok oyunculu almayacaksan tabi oyunları.
Oyun koleksiyonculugununda bir anlami kalmadı Steam hesapları para etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En uygun kırmızı skin ne kadar şu an alıp deneyelim desek
Anubisin lejyonu 30 kusur dolar 5 tanesi 150

Çok mantiksiz bir fikir git paylasimli al orjinal steamden oynarsın parayida nereye istiyorsan oraya kullanırsın
Çok oyunculu almayacaksan tabi oyunları.
Oyun koleksiyonculugununda bir anlami kalmadı Steam hesapları para etmiyor

Anubisin lejyonu 30 kusur dolar 5 tanesi 150
O zaman ne yapmak mantıklı?

Yani hocam bu geri iade muhabbeti gönderen hesabı korumak için yapılan bir şey değilmi ? Olayın steam tarafından bahsediyorum sen şuan sanki hediye veriyormuş gibi gözüküyorsun steamde mantıklı olan sadece senin iptal edebilmen ama bilmiyorum nasıl işliyor.
İnşallah öyledir Reis yoksa bende kervana takılacam

O zaman ne yapmak mantıklı?
Hocam kasa konusunda fikrim yok ama bence eldeki tüm kırmızıları satıp 1 hafta sonra bıçak almak daha mantıklı geliyor bana.Elde bıçak varsada pazar üzerinden satıp 1 hafta sonra aynı bıçağı yarı fiyatına alabiliriz bence.

Kaçtan satayım anubis lejyonu field tested

Kaçtan satayım anubis lejyonu field tested
Screenshot_2025-10-23-18-24-20-613_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.webp

Hocam zaten absürt bir kaar marjı var. Daha neden yükselir mi kumarına gireceksin ki ? Hype iken sat gitsin. Düşerse cebine zarar. Artarsa zararın yok.
1 haftaya düşücek kırmızı skinler 20 dolar seviyesine bıçak fiyatları çok düşmez ama eski fiyatları beklemeyin

Geri