Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 200
299-499 Civarı bir şey. Bence kendin alıp takman daha temiz kurulum olur.duvar aparatı olarak 4270i önerdiler. sitelerinden baktığımda 65 inç i taşıyan tek model bu gözüküyor. 400-500tl civarına almak mı mantıklı yoksa servisle anlaşmak mı sizce?
sadece duvar aparatından mı bahsediyorsunuz? televizyonu açmak bile garanti dışı bırakıyormuş galiba299-499 Civarı bir şey. Bence kendin alıp takman daha temiz kurulum olur.
Servis gelip kutuyu ilk açsın tv ünitesine kursun ondan sonra duvara sabitleme aparatı sen alır takarsın.sadece duvar aparatından mı bahsediyorsunuz? televizyonu açmak bile garanti dışı bırakıyormuş galiba
Benim söylediğim olayHBO, Netflix, Amazon üst paket alırsak problem olmaz onda direkt 4K HDR olarak geliyor. Standart kanallar Turksat 6 bile olsa 1080p oluyor. Samsung da alsak yine de bulanık görünüyordur.
hah hocam valla ben de bunu merak ediyordum. duvara asınca garanti dışı kalır diye kalmış aklımda çok saçma geldi çünkü. servise 2k vermek istemiyorum kendim 4270 alıp takarım ben. kutudan çıkarmak sıkıntı yaratır mı videoya alıp kendim uzun uzun incelesem vs? servislerle iyi bir geçmişim yok nefret ettirdiler kendilerindenServis gelip kutuyu ilk açsın masaya kursun ondan sonra duvara sabitleme aparatı sen alır takarsın.
tvlerde taksit sayısında kural var hocam 3 aydan fazla olmuyor galiba. fiyatı kendi sitesinde 35k diğer modellerde de en pahalı kendi sitesinde satılıyor. bence fiyatı 25-30 arasında gidip gelecek bu modelinFiyat lansam fiyatı dediler sizce artabilir mi
Mesajı nereden yazmıştın amazona gelecek mi diye soracağımdaduvar aparatı olarak 4270i önerdiler. sitelerinden baktığımda 65 inç i taşıyan tek model bu gözüküyor. 400-500tl civarına almak mı mantıklı yoksa servisle anlaşmak mı sizce?
hb satıcıya sor kısmından sordum hocam ama 1 gün sonra cevap veriyorlar. buradaki bazı arkadaşlar farklı yerden ulaşmış galiba daha erken dönüş aldı onlarMesajı nereden yazmıştın amazona gelecek mi diye soracağımda
Benim söylediğim olaytüm tcl tvlerde olan bir durum. Ayarlarda hareket netliği bölümü var bu tvde olacak ya da olur diye demiyorum. 4K HDR olsa da oluyor bu durum eğer hareket netliğini yüksek yaparsan zaten görüntü doğal olmuyor film ya da dizinin orijinalliği bozuluyor.
Al geç ya 1-2k ucuza alsan ne olacak zaten şuan bile uyguntvlerde taksit sayısında kural var hocam 3 aydan fazla olmuyor galiba. fiyatı kendi sitesinde 35k diğer modellerde de en pahalı kendi sitesinde satılıyor. bence fiyatı 25-30 arasında gidip gelecek bu modelin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle akşam 1k 2k lık bir kupon gelse de alsak
SDR 400 HDR 800Parlaklık değeri kaç nit 600-650 nit var mı?
kağıt üstündeki özelliklerine göre çok iyi fiyat ama kupon olmazsa forumda satın alan arkadaşların yorumlarını bekleyecem hocamAl geç ya 1-2k ucuza alsan ne olacak zaten şuan bile uygun