🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Benim bildiğim kadarıyla Vestelde panel üretimi yok. board ve kasa üretimi yapıyor. dışarıdan panel alıp ürettiği kasa ve board ile birleştiriyor.
Arçelik, Beko, Grundig onlarda öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sesi kötü olsun aradaki farka gider kaliteli soundbar alırım
6-7k çok güzel çözerim ancak gerekte pek kalmayabilir ses çözümü yeterli duruyor.

Hocam TV'lerde Nit parlaklık yükseldikçe doğal olarak görüntü kalitesi artar daha iyi daha canlı görürüz ancak elektirik tüketimi ve panel ısınmasından ödün veririz, Nextstar zaten elektirik tüketiminde dip te fazla çekiyor sen birde buna 400 nit genel değerinden 800nit e çekersen 65inç için oldukça elektirik ve panel ısısından ödün verirsin. Çok kullanımda bu sefer panel arızası ile karşılaşırsınız.

Bu yüzden 50 inç de 65inç özellikleri olsa işte o zaman forumda yazan teknik detaylarla F/P bir ürün anlamına gelirdi. Ancak İnç düştükçe doğal olarak özellikleri de düşeceğinden adamlar lansman fiyatını 65inç olarak belirlemiş. Çünkü daha alt inç seviyesinde bundan daha düşük özellikler var. Benim ürünüm bu demiş. Bende diyorum ki 65inç buna verileceğine daha net daha uygun özellikli 55 veya 50 inç alırsınız daha net parlaklığa erişirsiniz.

65inç mini led evet 50k ortalaması mevcut ancak benzer fiyata 55 inç daha iyi görüntümü 65 inç daha kötü görüntümü bunu tüketici veya kullananlar karar verir. Olay burada. Televizyonun artıları olduğu kadar eksileri de var. Günlük az kullananlara veya ev ortamında aile bireylere hitap eden bir Google TV yapmış Nextstar
Valla hocam HDR'dan açıkçası nefret ederim.
Kendi açımdan konuşuyorum. Benim monitörün parlaklığı 0'da. Yani 40nit'de falan. Daha düşse daha da düşürürüm.
8 yıldır Philips Android TV kullanıyoruz 400 nit parlaklığa. Onunda parlaklık yarı da falandı hep.
Yani şunu demek istiyorum. Her kullanıcının her özellik pek umrunda olmaz.
Mesela WiFi performansi. Bende Apple TV var. Alıp onu bağlayacağım. Arayüzü umrumda değil TV'nin.
Kimisinda hali hazırda ses sistemi olur umursamaz.
En çok takınılan olay ise Hz olayı.
Niye 144 değilmiş. Önce şunu sormak istiyorum bunu soran arkadaşlara. 4k'da 144fps verebilecek sisteminiz mi var?
Ps5 pro bile veremiyor.
Ek olarak hayatında kaç defa TV'ye PC bağladın?
Veya ps5'in var mı?
YouTube videoları 60fps filmler 24fps olur. 60fps TV eğer 5080'li PC alıp takmayacak isen günümüz için gereksiz.
Ama zaten dediğim gibi bu tonları fiyat toparlıyor. Yoksa bu fiyata TCL qled 144hz televizyon alınıyor.
Benim kendi açımdan ona ihtiyacım yok.

Hocam TV'lerde Nit parlaklık yükseldikçe doğal olarak görüntü kalitesi artar daha iyi daha canlı görürüz ancak elektirik tüketimi ve panel ısınmasından ödün veririz, Nextstar zaten elektirik tüketiminde dip te fazla çekiyor sen birde buna 400 nit genel değerinden 800nit e çekersen 65inç için oldukça elektirik ve panel ısısından ödün verirsin. Çok kullanımda bu sefer panel arızası ile karşılaşırsınız.

Bu yüzden 50 inç de 65inç özellikleri olsa işte o zaman forumda yazan teknik detaylarla F/P bir ürün anlamına gelirdi. Ancak İnç düştükçe doğal olarak özellikleri de düşeceğinden adamlar lansman fiyatını 65inç olarak belirlemiş. Çünkü daha alt inç seviyesinde bundan daha düşük özellikler var. Benim ürünüm bu demiş. Bende diyorum ki 65inç buna verileceğine daha net daha uygun özellikli 55 veya 50 inç alırsınız daha net parlaklığa erişirsiniz.

65inç mini led evet 50k ortalaması mevcut ancak benzer fiyata 55 inç daha iyi görüntü mü 65 inç daha kötü görüntümü bunu tüketici veya kullananlar karar verir. Olay burada. Televizyonun artıları olduğu kadar eksileri de var. Günlük az kullananlara veya ev ortamında aile bireylere hitap eden bir Google TV yapmış Nextstar. Smart olmadığı için Google TV olduğu için bu kadar pohpohlanması doğru değil. Abartılacak bir durum yok ortada. 15-18k 55inç özelinde yazmıştım 65 inç ise 22-25k bandına oturması gerek kampanyasız fiyatı. Kağıt üzerindeki değerler ile.
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1009398-1033208/samsung-65qn70f_next-ye-65idwg11/ Samsung QN70F 18 dimming zone, Next G11 128 dimming zone olup HDR da enerji tüketimi NEXT den neden daha yüksek?

Bunun 55 inç olan versiyonu satışa çıkıcak mı acaba 65 odaya büyük kalıyor. Çıkarsa da özellikleri aynı olur mu

Bunun 55 inç olan versiyonu satışa çıkıcak mı acaba 65 odaya büyük kalıyor. Çıkarsa da özellikleri aynı olur mu
Evet ama özellik kismislar onda. Onu önermem.

Sadece speakersa önemli değil benim için. Görüntüde fark var mıydı panel vs
Screenshot_20251105-171900_Chrome.webp

Dimming zone biraz düşüyor, gecikme biraz artıyor

Zaten 55 inch şuan satılmıyor satılsa da bundan çok düşük olmaz 20-23k olur.

QLED almaktan iyidir.

Kısacası hocam çok ucuz olmadığı sürece alınmaz.
Bu 27 iken 55'i 25 bin falan olacak ise alma. Ha gider 20 bine satarlar. Ben yine almam ama sana kalmış.
65 sweet spot 55 olanı qled almak yerine alınabilir.

Oda zorla, ilk başından tüm bilgileri verecekti, Ona bakarsan TCL C6K serisinde de subwoofer var ama onkyo olduğunu direk yazıyor adamlar buradan diyorsun ki fazla işlevi yok sürekli bu tür şeylerle karşılaşıldığı için en başından beri eleştirilerim TV'ye değil firma tarafınaydı.
2025 TCL C6K da mini led , 55 inç 40k fiyat ortalaması var , Nextstar TV kampanyasız 65 inç 33k fiyatı var gider +7k verirsin TCL alırsın. Sonuçta neyin ne olduğunu bildiğin okuduğun bir çok yabancı sitede en kötü incelemesini bulduğun televizyon markası iyi mi kişiden kişiye değişir.,

Alın İnceleyin beğenmezseniz iade edersiniz firmada anlar fiyatını ona göre belirler :) Televizyon ne ihtiyacınızı karşılıyorsa ona cevap vermek üzere üretiliyor. 65inç için özellikleri düşük kalıyor 50-55 inç için o nit parlaklık, o panel, o renk gamı daha iyi durması gerek. Onun harici haftalık yoğun kullanımlarda, Güneş ışığında parlama, gece sinema da karanlık ortamda siyahlık göstergesi, Analog Tv yani normal uydu kanalları, kanallar arası geçiş, uygulamada indirme ,yazılım, en önemlisi işlemcisi ram kısmı vs incelemerde görürsünüz :)
valla kanka satışa daha yeni çıkan bir ürünü senin bu kadar kötülemeye çalışman da valla ayrı tuhaflık. Samsung yada TLC ikisinin de çok yeni çıkan hangi ürününde herşeyi teknik olarak çok hakimiz ki 18 dimming zone bulunan ama alınana kadar kimsenin haberi yokken. Senin dediğin TCL C6K 55 inç olanı 48-50 den başlıyor 40 falan atma bari. Adamlara hepsiburadadan sorulmuş cevap alınmış dersin ki bu fiyata olması beni tedirgin ediyor malzeme kalitesinden emin değilim ama alana hayırlı olsun. eyvallah ama bu kadar da samanlıkta iğne aranacak kadar boş eleştri olmaz...

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1009398-1033208/samsung-65qn70f_next-ye-65idwg11/ Samsung QN70F 18 dimming zone, Next G11 128 dimming zone olup HDR da enerji tüketimi NEXT den neden daha yüksek?

Çünkü biri google tv diğeri smart, çünkü Samsung özelinde extra panelde quantum dot özelliği var ve bunun bileşen özellikleri var. Nextstar bu toplara girmemiş çünkü bunun için extra mühendislik çalışması yapılması lazım yaparsa zaten bu fiyata veremez televizyonu. Düz devam etmiş. Umarım anlaşılmıştır hocam :)

Geri