🔥İndirim Archon 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı 1313TL ( Naysla 1183TL)

VactorX

80+
Reaksiyon skoru
83
Bu paraya 750w sıkıntı gibi😄

Bilindik markalardan şaşmayın.
Bu paraya 600 watt msi, Enermax giriş seviyesi alın daha iyi.

KOD: ACELE300 Dün açtığım Strong Psu baya tartışma konusu oldu ama bu fiyat da çok ucuz olduğu için almak isteyen olacağı için paylaşıyorum.
Bu tür PSU’ların “indirim” başlığı altında övülmesi yanlış. İlla alınacaksa, ikinci el güvenilir ve tanınmış bir model tercih edin. Bu ürünler hakkında yeterli bilgi yok; birinin başına iş açarsa da sorumluluğu sizin üstlenmeniz gerekir.

Cennet gatrantiliyse çekiyorum bitane hemen

kalitesi yük altında belli olur bakmak lazım,3 yıl garantili ve 6700xtli sistemde testler yapmıstım sessiz sorunsuz bir model dahada ucuza almıstım bir şans verin öyle yüklü 5070li 7800x3dli pcleriniz yoksa f/p ürünlerden biri.

kalitesi yük altında belli olur bakmak lazım,3 yıl garantili ve 6700xtli sistemde testler yapmıstım sessiz sorunsuz bir model dahada ucuza almıstım bir şans verin öyle yüklü 5070li 7800x3dli pcleriniz yoksa f/p ürünlerden biri.
kupon bitmiş zar zor eklersen de ödemeyi almıyor

Eski gt730-rx480'i ile Nükleer reaktör kurmak isteyenler alabilir.
(Çernobil Eşşek Cenneti Garanti)

Belki alırım diye ürüne tıkladım, satıcı ismi korkuttu bu sefer. Arkadaş bugünlerde fay teknoloji diye firma ismi mi olur? :eek:

usta güzel fiyat ama ben almazdım şahsen

Bir şeşy desem 13. Kural var. Bizzat bu markanın PSU'larının hiçbir işe yaramadığına ben şahitim. 750W'ta yalan haberiniz olsun

Geri