BigBoyCreeper
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
1 ay daha bekliyim maaşı alınca alırım dedim adamların yaptığı harekete bak
ikinci ele baktım trabzonda var istanbula param güvendeyle alayım dedim satmam diye tutturmuş herkese aynı şeyi yazıyo o da değişik bi tip0 AM4 alınmaz
9600X al daha iyiikinci ele baktım trabzonda var istanbula param güvendeyle alayım dedim satmam diye tutturmuş herkese aynı şeyi yazıyo o da değişik bi tip
9600X al daha iyi
r5 5500 cpuSatarsın. İşlemci nedir
5500 ile anakartı bana satsan üstüne ekleme yaparsınr5 5500 cpu
rx 7600 gpu
Bilmediğimden soruyorum devlet bu fiyatları denetliyemiyor mu?Ram masrafı yüzünden ekonomik olmaz bence şu an AM5 geçmek. Elinizdeki sistemi tamamen satıp yeni sıfır sistem alabilirsiniz ya da işlemci için 5600 alıp idare edersiniz bir süre.
10 bin TL fiyatı olan ürünün stokları biter de tek bir satıcıda kalırsa 50-60 bile yazıyor hocam. Çok örnek var böyle, sıfır üretimi durmuş ürünleri de Vatan gibi İtopya gibi büyük mağazalar tedarik etmeyi ve satmayı bırakınca elinde ürün kalan esnaf tipli insanlar 2-3 katı fiyattan koyuyor internete.Bilmediğimden soruyorum devlet bu fiyatları denetliyemiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi anda nasıl uçabiliyor bu fiyatlar?
Bi anda uçup gidiyor. Bi ram bide SSD lazımdı. İlk yazın bi bakmıştım. Fiyatlar efsaneymiş o zaman. Şimdi sadece SSD bakıyorum aynı paraya. O da düşmüyor bi türlü.10 bin TL fiyatı olan ürünün stokları biter de tek bir satıcıda kalırsa 50-60 bile yazıyor hocam. Çok örnek var böyle, sıfır üretimi durmuş ürünleri de Vatan gibi İtopya gibi büyük mağazalar tedarik etmeyi ve satmayı bırakınca elinde ürün kalan esnaf tipli insanlar 2-3 katı fiyattan koyuyor internete.