Vallaha bak. Ben kullanıyorum ya hala 1 liraya aldığım mousepadi. Site çökmüştü zar zor alabilmiştim. Mousepad dısında farklı haftalarda gene bır suru sey verılmıstı mıllet alıp alıp ss atıyordu buraya. Şuna bak, 1 tane alan olmaz mı ya 1 tane. Bu direkt markanın halkla alay etmesinden başka bir şey değil. Forum olarak tepki koysak, marka paylaşılmasa çok iyi olurdu.onda en azından fiyatlar falan düşüyordu burda oda yok
Gigabit internet ile giremiyorum çökük olduğu için harbiden almayı bırak girebilen bordo berelidir.burdan alan bordoberelidir
bayram zamanı incehesapta sanırsam gamepower mouse 1 tl olmuştu ödeme yerine giderken bitmişti ama dediğin gibi buna girilmiyor giren olsa bile fiyat düşmemişVallaha bak. Ben kullanıyorum ya hala 1 liraya aldığım mousepadi. Site çökmüştü zar zor alabilmiştim. Mousepad dısında farklı haftalarda gene bır suru sey verılmıstı mıllet alıp alıp ss atıyordu buraya. Şuna bak, 1 tane alan olmaz mı ya 1 tane. Bu direkt markanın halkla alay etmesinden başka bir şey değil. Forum olarak tepki koysak, marka paylaşılmasa çok iyi olurdu.
sunucu yerine patates kullanıyorlar veri aktarımı yavaş biraz oyuzdendirek sepete ürün eklenmiyor bu işte bi iş var