Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

burdan alan bordoberelidir

onda en azından fiyatlar falan düşüyordu burda oda yok
Vallaha bak. Ben kullanıyorum ya hala 1 liraya aldığım mousepadi. Site çökmüştü zar zor alabilmiştim. Mousepad dısında farklı haftalarda gene bır suru sey verılmıstı mıllet alıp alıp ss atıyordu buraya. Şuna bak, 1 tane alan olmaz mı ya 1 tane. Bu direkt markanın halkla alay etmesinden başka bir şey değil. Forum olarak tepki koysak, marka paylaşılmasa çok iyi olurdu.

Şu firmaya konu açıp daha burada paylaşmayın. Sıcak fırsatlara yakışmıyor gerçekten.

direk sepete ürün eklenmiyor bu işte bi iş var

Vallaha bak. Ben kullanıyorum ya hala 1 liraya aldığım mousepadi. Site çökmüştü zar zor alabilmiştim. Mousepad dısında farklı haftalarda gene bır suru sey verılmıstı mıllet alıp alıp ss atıyordu buraya. Şuna bak, 1 tane alan olmaz mı ya 1 tane. Bu direkt markanın halkla alay etmesinden başka bir şey değil. Forum olarak tepki koysak, marka paylaşılmasa çok iyi olurdu.
bayram zamanı incehesapta sanırsam gamepower mouse 1 tl olmuştu ödeme yerine giderken bitmişti ama dediğin gibi buna girilmiyor giren olsa bile fiyat düşmemiş

İncehesap gibi sitelerde niyeyse hiç böyle olmadı, millet 1 liraya alıp alıp SS attı burada, ben mousepad aldım 1 liraya.
Havit'e gelince 1 kişinin alabildiğini göremedik. Bu firmayı paylaşan bu saatten sonra ne bileyim..

15dk geçti kimse bir şey alıp ss atamıyorsa 1-2 saat uğraşıcaz gibi görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,374
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri