başarılar hocamTokatlandım lan 3333 ₺ çekiyordu heryerde 3333 gözüküyordu gelen sms 8497 oldu siparişlerimede düşmedi sipariş şimdi naneyi yemedizmi siz o ürünleri bir şekil alıp kalan ücretimi geri alacam hep 3333 gösterdiler hem fazla ödeme cektiler![]()
Bu kadar saçma bir firma, bu kadar b*ktan bir site olamaz ya.En doğrusu Hav''İt'' ten bir şey alınmaz. Havlasınlar.
Geçmiş olsun. Hemen bankayı arayıp harcama iptali yaptır provizyondayken.Tokatlandım lan 3333 ₺ çekiyordu heryerde 3333 gözüküyordu gelen sms 8497 oldu siparişlerimede düşmedi sipariş şimdi naneyi yemedizmi siz o ürünleri bir şekil alıp kalan ücretimi geri alacam hep 3333 gösterdiler hem fazla ödeme cektiler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
karttan cşdden 8500 tl mi cektiTokatlandım lan 3333 ₺ çekiyordu heryerde 3333 gözüküyordu gelen sms 8497 oldu siparişlerimede düşmedi sipariş şimdi naneyi yemedizmi siz o ürünleri bir şekil alıp kalan ücretimi geri alacam hep 3333 gösterdiler hem fazla ödeme cektiler
Belliydi zaten o hatadan böyle bir bok olacağı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En doğrusunu yapmışsınız, herkes silerse bir tepki olmuş olur.üyeliğimi az önce sildim beyler, sizler de silin
almadım bile paşam eğer 18.00 da site çökmese botçular tencerenin dibini sıyıracak haberi yok gelmiş ders veriyorYa bak abicim dalgana 200 liralık kulaklık için markanın palyaçoluğunu yapma azıcık duruşun karakterin olsun. Savunduğu olaya bak.