DeLeLeSeKualiti
80+
- Reaksiyon skoru
- 210
Ödeme şekli 1200 x 9 taksit ile çiçek gibi olmuş. Ağustos 2026'da 1200 lira 750 lira gibi hissettirir
2K & yüksek Hz & IPS monitör arayanlar yapıştırsın
oyun, dizi, film yani normal ev kullanımıAlmak zorunda değilsiniz, daha bilindik bir şeyler bakıyorsanız G65B, Q27G4ZR, 27M2N3501PA veya VG27AQL5A bakın.
Ne için kullanacaksınız?
Rekabetçi oyunları ne düzeyde oynuyorsunuz? Ağırlıklı kullanım ne olacak?oyun, dizi, film yani normal ev kullanımı
Tandem oled ile devam edin. Oled in hareket performansı lcd nin 1.5 katına denk. Yani 420hz gibi düşünebilirsiniz. Görüntü kalitesi de cabası.Nasıl hocam indirim dün tandem OLED siparişi verdim 2k 280 hzlik siparişi iptal edip downgrade etmeye değer mi? aradaki fiyat farkı ve 40 hz fark rekabetçide kendini çok hissettirir mi?
rekabetçi oynamam sevmem hocam ağırlık hikayeli oyunlar.Rekabetçi oyunları ne düzeyde oynuyorsunuz? Ağırlıklı kullanım ne olacak?
Sizin için IPS in manası yok o zaman. G65b tam sizin kullanımınıza uyuyor. Dizi, film ve AAA oyun = kontrast + renk gamutu + parlaklıkrekabetçi oynamam sevmem hocam ağırlık hikayeli oyunlar.
ips olmayınca sağdan soldan bakınca görüntü kötüleşiyor mu bunda hocam güzel duruyor.Sizin için IPS in manası yok o zaman. G65b tam sizin kullanımınıza uyuyor. Dizi, film ve AAA oyun = kontrast + renk gamutu + parlaklık
En dengelisi g65b ve hız açısından da başarılı. Ayrıca tizen işletim sistemi ve hoparlör bulundurması sayesinde pc kapalıyken bile kullanılabilir. Ek olarak wifi, Bluetooth vs epey dolu monitör.
Curved olduğu için görüş açısı problemi daha az ama en iyi görüş açısı IPS de tabii. G65b kullanıp görüş açısından şikayetçi olan 1-2 kişi gördüm sanırım. Yüzlerce g65b yorumu arasından tabii. Dönütler görüntü kalitesi bakımından %95 olumlu. Tabii her üründe kusur vardır, her ürün ile alakalı olumsuz yorum var. Herkesi memnun etmek imkansız. Ben özel olarak film falan izlerken 2 kişi ekrana bakacağım veya bunun gibi özel ihtiyaçlarım var diyorsanız IPS daha mantıklı olabilir. Ama g65b nin görüntü kalitesi daha iyi.ips olmayınca sağdan soldan bakınca görüntü kötüleşiyor mu bunda hocam güzel duruyor.
valla iyimiş monitör fiyatı tuzlu geldi bana. sizin bilginiz fazla bu konuda teşekkür ederim aydınlatıcı bilgi için.Curved olduğu için görüş açısı problemi daha az ama en iyi görüş açısı IPS de tabii. G65b kullanıp görüş açısından şikayetçi olan 1-2 kişi gördüm sanırım. Yüzlerce g65b yorumu arasından tabii. Dönütler görüntü kalitesi bakımından %95 olumlu. Tabii her üründe kusur vardır, her ürün ile alakalı olumsuz yorum var. Herkesi memnun etmek imkansız. Ben özel olarak film falan izlerken 2 kişi ekrana bakacağım veya bunun gibi özel ihtiyaçlarım var diyorsanız IPS daha mantıklı olabilir. Ama g65b nin görüntü kalitesi daha iyi.
2k olan daha çok yakışır. Ayrıca 2k olanın renk kapsamı çok daha yüksek.
Sizin kullanımınız için en F/P cihaz ''bence''
aldım hocam <3 geldiğinde nelere dikkat etmeliyim?Almak zorunda değilsiniz, daha bilindik bir şeyler bakıyorsanız G65B, Q27G4ZR, 27M2N3501PA veya VG27AQL5A bakın.
Ne için kullanacaksınız?
Ben de alıp iptal ettim korkuttu yorumlar.Tandem oled ile devam edin. Oled in hareket performansı lcd nin 1.5 katına denk. Yani 420hz gibi düşünebilirsiniz. Görüntü kalitesi de cabası.
Ölü piksel ve ışık sızması. Ekranda herhangi bir kırık vs hasar görme durumu için kontrol.aldım hocam <3 geldiğinde nelere dikkat etmeliyim?