🔥İndirim 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Arkadaşlar babama düşünüyordum bende media markta incelemek için gittim. Çalışan realme garantisi türkiyeden çekildi en son gelen media markte mallarda imei kayıtsız çıkmış media markt iade almak zorunda kalmış. E dedim ben bunu alsam garanti işi nasıl olacak şansına kalmış bir şey olursa kullanıcı hatası der yollarlar dedi. İki kuruş fazla verip samsung alıcam. Anlayacağınız bunun garantisine pek güvenmeyin

Arkadaşlar babama düşünüyordum bende media markta incelemek için gittim. Çalışan realme garantisi türkiyeden çekildi en son gelen media markte mallarda imei kayıtsız çıkmış media markt iade almak zorunda kalmış. E dedim ben bunu alsam garanti işi nasıl olacak şansına kalmış bir şey olursa kullanıcı hatası der yollarlar dedi. İki kuruş fazla verip samsung alıcam. Anlayacağınız bunun garantisine pek güvenmeyin
Gt 2 pro herkeste yeşil çizgi sorunu çıktı telefonlar çöp oldu realme ortada yok

10000tl olması lazım herhalde 500 için eğer değilse bundan olabilir iptal edip yeniden deneyebilirsiniz isterseniz ve ziraat kart varsa o da olur.
250₺ kupon vardı 9.750,66 TL şeklinde ödeme yaptım

Gt2 pro ile bir kere dilimiz yandi bir daha realme bedava verse telefonunu kullanmam

biz de bedavaya yakin bir fiyat bicildigi icin aldik hocam. yoksa butun cinli cihazlarda oldugu gibi bu cihazin da bazi ufak tefek kronikleri var. ama 10k verince katlanabiliyor insan.

ama mesela 15k paran vardir, az evvel arkadas indirimi paylasti 8/256 galaxy a36 alirsin kafan rahat kullanirsin. bu da bir tercih.

garanti kvk. eger distributor garantili mala kvk bakmiyorsa thh hayirli olsun deriz.

biz de bedavaya yakin bir fiyat bicildigi icin aldik hocam. yoksa butun cinli cihazlarda oldugu gibi bu cihazin da bazi ufak tefek kronikleri var. ama 10k verince katlanabiliyor insan.

ama mesela 15k paran vardir, az evvel arkadas indirimi paylasti 8/256 galaxy a36 alirsin kafan rahat kullanirsin. bu da bir tercih.
Doğru hocam zaten cihazlarin kendisi çok güzel gt2 prodan aldığım zevki s25den alamadım ama işte kronik sorun yüzünden çöp oldu

İste 10000 olması lazım ziraat varsa oradan alın veya sarj aleti ekleyin mesela sepete öyle almayı deneyin isterseniz.
o öyle miydi ya kafam karıştı artık o kadar çok şeye baktım ki....

Geri