🔥İndirim Türk Telekom Yıldızlı Günler 5GB 120 TL 10GB 150 TL 20 GB 195 TL

Türk Telekom çekim kalitesi neyse ama şunu kesin soylebilirim Turkcell İnternet harcaması Türk telekoma göre X2. 20 GB internet yazı okuyarak bitirebilir misin??? Evet turkcel gibi tekel firmada bitirirsin. 30 GB Telekom geçtim catur çutur yayın izliyom, yazı oluyom, video izliyom, indirme yapıyom 1 hafta kaldı 9 GB paketim var daha.

Şart var mı arkadaşlar ben TT Faturalıyım, buna geçiş yapabilir miyim?

Valla ben yıllardır pttCell kullanıyorum çokta memnunum suan 80gb lık tarife kullanıyorum 450tl daha 5 ay önce gecmişim bu tarifeye sözlesme bittikce bir daha anlasıyorum

Türk Telekom çekim kalitesi neyse ama şunu kesin soylebilirim Turkcell İnternet harcaması Türk telekoma göre X2. 20 GB internet yazı okuyarak bitirebilir misin??? Evet turkcel gibi tekel firmada bitirirsin. 30 GB Telekom geçtim catur çutur yayın izliyom, yazı oluyom, video izliyom, indirme yapıyom 1 hafta kaldı 9 GB paketim var daha.
Katılıyorum çok fazla İnternet yiyor kesinlikle

net hızı olsun müşteri memnuniyeti olsun tt mi vodafone mu daha iyi acaba

arkadaşlar şuan türkcell 1gb paketim var ve cidden yetmiyor 2 haftada bitiyor daha demin konuştum müşteri hizmetleri ile cayma bedelim 360 tl olarak çıkıyor bu yüzden taşımakdan yana değilim şubattan sonrada böyle paketler bulabilir miyim?

Vodafoneda internet bitmiyor hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri