❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Tv geldi.

1 saat önce tv geldi. Hemen kurulum için 444 3 666 aradım kayıt oluşturdum. Yarım saat sonra servis aradı 1 saat içinde kurulum için gelicez dediler.

Lokasyon İstanbul.
Gece 5 de Ankara dağıtım merkezine ulaşan figür dağıtıma çıktı.
Gece 2 de Ankara dağıtım merkezine ulaşan next TV hala dağitima çıkmamış.

Hocam bunun sebebi o bölgeye DHL bakması, aracı küçük o yüzden o araca 55 veya 65 inç TV'ler sığmaz. Amazon'a iletilse dahi o araç değişmeden yani yeni büyük araç verilmeden malesef bu iş olmaz. Ki yeni araçta verilmez. Bu yüzden sizin HB üzerinden indirim kovalamanız lazım, onunda HB Jet ile gelmesi lazım çünkü onların aracı büyük.
Bilmiyordum hocam bundan kaynaklandığını 55 kargoluyorlar onda bi sıkıntı yok ama almışken benim için en mantıklısı 65 almak 65 75 göndermiyorlardı sebebini öğrenmiş oldum dediginiz gibi hb takip edeceğim yapacak bir şey yok bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Sehpa kurulum ücreti var mı ? veya duvara kurulum ücreti nedir ?
Duvara montaj ücreti değişken hocam yakınınızdaki servisi arayıp sormanız lazım.
Forumda duvar montajının 1200-2000tl aralığında olduğu konuşuldu.
Benim TV’yi 1500tl’ye duvara montajladılar.

Duvara montaj ücreti değişken hocam yakınınızdaki servisi arayıp sormanız lazım.
Bana duvar montajı ürünü getirmişler 400 TL ücreti var dedi. Lokasyon Tekirdağ. Bence farklı farklı fiyat çıkartıyorlar. Benim duvarım sağlam olmadığı i in kabul etmedim

Duvara montajı kendim yapıcam da tvyi kurmaya ücret talep ediyorlar mı ?

Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duvara montajı kendim yapıcam da tvyi kurmaya ücret talep ediyorlar mı ?
Ayaklarının üstüne kurulum yaptır garantisi başlasın sonra kendin as hocam ben öyle yaptım.

Bence şu an bundan dolayı stok girmiyor olabilirler yani inşallah 🤣
Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım

Ayaklarının üstüne kurulum yaptır garantisi başlasın sonra kendin as hocam ben öyle yaptım.

Hocam subwofer problemini biraz açabilir misiniz? Önceki sayfalarda yüklenen video artık geçerli değil. Biz de tv geldiğinde bi bakalım aynı sorun var mı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,659
Üyeler
184,818
Son üye
Yusufkya06
Geri