❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bugün subwofer sorunu için ekip ben evde yokken geldi, kardeşimin söylediğine göre üzerinde sünger olan 3 küçük plastik parça takılmış, az önce denedim baya, sorun tamamen gitmiş, titreme vs yok. Sağ olsunlar bir günde halledildi sorun.

dsmartgo paketini bir türlü etkinleştiremedim saçma sapan bir şey kodu kabul etmiyor vs.

Bugün subwofer sorunu için ekip ben evde yokken geldi, kardeşimin söylediğine göre üzerinde sünger olan 3 küçük plastik parça takılmış, az önce denedim baya, sorun tamamen gitmiş, titreme vs yok. Sağ olsunlar bir günde halledildi sorun.
çok iyi hocam bu kadar basit bir çözümü varsa değişim ile vs uğraşmaya gerek yok. whatsapptan ulaştığınızda sizden kanıt istediler mi acaba? bir de ekip kurulumu yapan ekip mi farklı mı?

İlk çıkardıkları seride bir parçayı sanırım eksik koymuşlar. Sonra stokları bitirip yeni seride düzeltmişler. Arayıp bu sorundan bahsettiginizde ücretsiz olarak o parçayı bulunduğunuz yerdeki servise gönderip montaj yaptırıyorlarmış sanırım. Çağrı merkezi ile bir görüşün.
Stokları yenileyecekler miymiş bilgi var mı?

1763488387528.webp
Dün gece gözüme dizi izlerken çarpması sonucu beyaz ekran altında bakayım dedim, şu şekil bir bant sıkıntısı var ne yazık ki benim Tv'de. 14 gün içerisinde olduğumuz için direkt iade hakkım bulunuyor ancak değişim için önce yarın yetkili servisi bir arayayım dedim.

Ben de doğru düzgün bi test yapmadım. İyi hatırlattınız hocam. Başka ne yapılır?
Alıntıyı görüntüleDün gece gözüme dizi izlerken çarpması sonucu beyaz ekran altında bakayım dedim, şu şekil bir bant sıkıntısı var ne yazık ki benim Tv'de. 14 gün içerisinde olduğumuz için direkt iade hakkım bulunuyor ancak değişim için önce yarın yetkili servisi bir arayayım dedim.

Ben de doğru düzgün bi test yapmadım. İyi hatırlattınız hocam. Başka ne yapılır?
Panelde hata tespiti için %5 gri ekran testi, beyaz ekran testi bir de futbol maçı ile test yeterli oluyor diye biliyorum hocam. Çok vakıf değilim ama zaten bir sorun varsa net görürdünüz. Bunları yapmanız ekstra netlik sağlar.

Arkadaşlar, dünden beri ssd bellek telefonum flash bellek bağlamaya çalışıyorum. Fakat usb ye taktığım hiç birşeyi görmüyor. Başka bu durumu yaşayan var mı
Kodi kur hocam. Filmleri izle

Alıntıyı görüntüleDün gece gözüme dizi izlerken çarpması sonucu beyaz ekran altında bakayım dedim, şu şekil bir bant sıkıntısı var ne yazık ki benim Tv'de. 14 gün içerisinde olduğumuz için direkt iade hakkım bulunuyor ancak değişim için önce yarın yetkili servisi bir arayayım dedim.
Benzer bi kaç test yapmıştım, panel temiz göründü. Kısmetsizlik olmuş sizde, led panellerde olabilen durumlar, servisin karşı tutumu düzgün olursa ne mutlu.

Benzer bi kaç test yapmıştım, panel temiz göründü. Kısmetsizlik olmuş sizde, led panellerde olabilen durumlar, servisin karşı tutumu düzgün olursa ne mutlu.
Evet her panelde elbet denk geliyor böyle şanssızlıklar. Umarım servis kendileri değiştireceğini söylerler veya değişim için teslim alırlar da Hepsiburada için tekrardan koca tvyi kutulamak için uğraşmam :D

Helal olsun markaya. Bu kampanyayla birlikte ciddi bir satış ve popularite yakaladıklarının farkındalar. Bu vb hatalardan dolayı rüzgarın tersine esmemesi için müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Şu soruna hızlıca çözüm bulmaları vs taktire şayan. Umarım her soruna bu şekilde çözüm odaklı yaklaşırlar. Özellikle yerli markalara güven bu zamanlar ciddi anlamda azalmış durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,659
Üyeler
184,818
Son üye
Yusufkya06
Geri