🔥İndirim Lianli 12hpwr 16+8 Wireless Strimer 2399tl

16x8 almayın bence ya çok küçük. 16x12 kadar da güzel durmuyor. bilsem 16x12 olduğunu onu alırdım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ben geçen hafta 24p strimer olanı indirimde 3.700 e almıştım. Aşırı hoşuma gitti. Çok kaliteli rgb kablo yapmışlar gerçekten. Keyifle kullanıyorum :)

Bu arada video atamıyoruz buraya ama gif bari atabilsek. Hareketli halleri daha güzel belli olacak :)

Not: Alacak arkadaşlara uyarı. Wifi kontrolcü sadece 24p strimer kablolardan çıkıyor. Tek kablo alırsanız kontrol edemezsiniz yazılımından bilginize.
Hayalimdeki sistemler. :kizginpeepo:

Anime kızı ve figürler hariç. o.O2

evet 4.0 olan. eğer yeni olandaki yan yatma özelliği önemli değilse 4.0 olanıda alabilirsiniz. pcie 5.0 ile 4.0 arasındaki fps farkı aşırı az.
öyle daha güzel duruyor. rgb de çok hoş duruyor üstündeki ondan bekliyorum

Rtx 5090 için lian li streamer kullanan var mı? Gücü streamer kablodan almayacak şekilde yalnızca argb için kullanılabilir mi? Bu şeilde kullanan var mı?

Ben o şekilde kullanıyorum yalnızca kılıf olarak kullanıyorum wireless alıcı gerekiyor kutudan çıkmıyor bilginiz olsun

uyumluluk listesi burada var bir sorun yaşanmaz.

Şunları kullanmaya başladığımdan beridir Lian Li kullanmıyorum , aşırı zarif duruyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka fanların ismi nedir hangi işlevi görüyor ve link varmı

Kanka fanların linki varmı
Lian Li tl lcd wireless özelleştirilebilir Lcd ekran var üstünde

Ekler

• 1000003148.webp
    1000003148.webp
    23 KB · Hit: 22
Şunları kullanmaya başladığımdan beridir Lian Li kullanmıyorum , aşırı zarif duruyorlar

link var mı knka

Bende bu kablodanmı alsam yada arbg kablodanmı karasız kaldım

Kasama hangi kablo gider sizce

Ekler

• IMG_1409.webp
    IMG_1409.webp
    1.2 MB · Hit: 19
Kanka fanların ismi nedir hangi işlevi görüyor ve link varmı

Kanka fanların linki varmı
unifan tl wireless lcd reverse yanlar. unifan tl wireless reverse Alttakiler. unifan tl egoz olanlar.

Kasama hangi kablo gider sizce
hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al bence. yanlış seçenek yok burda. zevkine göre. şahsen ben lian li strimerı çok seviyorum estetik olarak çok şık

unifan tl wireless lcd reverse yanlar. unifan tl wireless reverse Alttakiler. unifan tl egoz olanlar.

hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al bence. yanlış seçenek yok burda. zevkine göre. şahsen ben lian li strimerı çok seviyorum estetik olarak çok şık
Bi türlü fanı bulamadım tekli olarak mı aldın 3 lü set olarakmı ?

Bi türlü fanı bulamadım tekli olarak mı aldın 3 lü set olarakmı ?
3 lü aldım hepsini linkleri atayım bi sn. kasayla aldığım için lcd olmayanlar 4k ya geldi 3lü fiyatı çok uygundu benim şu an fiyatlar uçmuş.
lcd fanlarda stok yok malesef. 3lü almaya çalış stok takip edip. Pckolikten 7k yaa aldım ben lcd fanları. ederi 7k üstüne verme

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-27 110512.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-27 110512.webp
    7.1 KB · Hit: 10
3 lü aldım hepsini linkleri atayım bi sn. kasayla aldığım için lcd olmayanlar 4k ya geldi 3lü fiyatı çok uygundu benim şu an fiyatlar uçmuş.
lcd fanlarda stok yok malesef. 3lü almaya çalış stok takip edip. Pckolikten 7k yaa aldım ben lcd fanları. ederi 7k üstüne verme
Tamam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri