🔥İndirim Amazon Flaş Fırsatlar (BAŞLADI)

airtag ihtiyacı olan var mı 4lüsü 3800e düşmüş yarı yarıya😇
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane lazmdı bana da gereksiz pahalı tekli

16.00 için A16 modelin resmi vardı şuan en fazla 10.00 da Air gözüküyor ben A16 olanı bekliyorum ama belli olmaz uyguna başka yerde düşerse beklemem alırım, almam lazım artık 😀

Dediğin gibi 13” o cihaz ama M2 olacağı kesin değil M3 de gelebilir hatta M3 daha olası.
Valla güzel bir fiyat olsun da hocam gerisi ne olursa İPad olsun yeter bana :D

Pek sanmıyorum ama güzel bir indirim olur inş hocam.
11.11 de 16K olmuştu alayım dedim kart hata verdi alamadım stokta da 1 saat falan durdu da benim şansıma sorun oldu işte. Yarın da aynı bantlara düşerse alacağım direkt uğraşmadan, şuan baktım akakçede 16800e düşmüş yarın en az bi 500 daha düşse okeyim.

Alıntıyı görüntüleAlacak bir şey bulamayanlar bunu alıyor herhalde.
Bende 2lisi var paket halinde hue playin ufak bir aygıtı var o yoksa renk değiştiremiyorsunuz bilginiz olsun ama çoooook memnunum valla geceleri ışık için kullanıyorum veya ambiyans değişssin diye kullanıyorum odamda

Bende 2lisi var paket halinde hue playin ufak bir aygıtı var o yoksa renk değiştiremiyorsunuz bilginiz olsun ama çoooook memnunum valla geceleri ışık için kullanıyorum veya ambiyans değişssin diye kullanıyorum odamda
Aslında almayı düşündüm sonra dedim ki gece vakti yat zıbar. Lambalarında hepsini kapat.

Peşin fiyatına 6 taksit, diğer sitelere göre taksit avantajı var sadece.

1764278652037.webp

Temudan 200e aldım android versiyonu da ios versiyonu da canavar gibi çalışıyor gidip elmaya oturmayın boşuna beyler

Geri