ben 75 lik aldım subwoofer sorunu cızırtı vs yok servis kurdu sorun yaşamadım ses ve görüntü kalitesini beğendim75 liğini kullanan var mı memnun mu
Bana da en azından 75 ile alakalı böyle bir sorun olmadığını söylediler. o konuda rahat olunabilir gibi.ben 75 lik aldım subwoofer sorunu cızırtı vs yok servis kurdu sorun yaşamadım ses ve görüntü kalitesini beğendim
Next'e yazdım 1 haftadır arayan soran yok dedim şu mesajları yazdılarsende video çekip atacaksın.
Ayıracak çok vaktim olmadığından basite kaçtım ama şunu söyleyeyim televizyon büyük öyle sürekli sök tak yapmak mantıklı değil o yüzden bu sorumluluğu servise yüklemekte çok mantıksız gelmiyor.
Sorununu çözsünler de acelesi yok.Next'e yazdım 1 haftadır arayan soran yok dedim şu mesajları yazdılar
-servisimiz hala iletişime geçmedi mi
-servisime iletiyorum tekrardan, dönüş sağlanmazsa bizlere tekrardan bildirir misiniz
-Servisimizle görüştük kendisine parça gönderimi sağladık elini ulaştığı zaman işkeme alacaktır. Gecikme için kusura bakmayınız.
Biraz daha bekleyeceğim galiba.
NEXT YE-226555inc duvara asma aparatı hangisi bilen var mı?
https://www.koctas.com.tr/sarsam-sa...PloJ5WH7z_nxK88e9LTym6A84GvWtJLpgcbHq8iplWnXw75 için hangi aparatı aldın hocam