❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ayıracak çok vaktim olmadığından basite kaçtım ama şunu söyleyeyim televizyon büyük öyle sürekli sök tak yapmak mantıklı değil o yüzden bu sorumluluğu servise yüklemekte çok mantıksız gelmiyor.

55inc duvara asma aparatı hangisi bilen var mı?

sende video çekip atacaksın.
Next'e yazdım 1 haftadır arayan soran yok dedim şu mesajları yazdılar :(
-servisimiz hala iletişime geçmedi mi
-servisime iletiyorum tekrardan, dönüş sağlanmazsa bizlere tekrardan bildirir misiniz
-Servisimizle görüştük kendisine parça gönderimi sağladık elini ulaştığı zaman işkeme alacaktır. Gecikme için kusura bakmayınız.

Biraz daha bekleyeceğim galiba :(.

75 için hangi aparatı aldın hocam
Ayıracak çok vaktim olmadığından basite kaçtım ama şunu söyleyeyim televizyon büyük öyle sürekli sök tak yapmak mantıklı değil o yüzden bu sorumluluğu servise yüklemekte çok mantıksız gelmiyor.

Next'e yazdım 1 haftadır arayan soran yok dedim şu mesajları yazdılar :(
-servisimiz hala iletişime geçmedi mi
-servisime iletiyorum tekrardan, dönüş sağlanmazsa bizlere tekrardan bildirir misiniz
-Servisimizle görüştük kendisine parça gönderimi sağladık elini ulaştığı zaman işkeme alacaktır. Gecikme için kusura bakmayınız.

Biraz daha bekleyeceğim galiba :(.
Sorununu çözsünler de acelesi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55inc duvara asma aparatı hangisi bilen var mı?
NEXT YE-2265

Benim 65 lik de geldi kuruldu 2 gün oluyor, ürün akşam üzeri 4 civarı teslim edildi servis kayıdı açtım 7 civarı geldiler gerçekten hızlılar şaşırtıcı. Onun haricinde gelen servisler için ortak bir wp grupları varmış bilgileri orada paylaşıyorlar diye sohbet ettik, Ben de eski tv teknisyenliği yaptım 8 sene bu sektördeydim gibi konuşunca daha rahat davranabildi gelen kişi. Ses titreşim probleminden de haberdardı test edip dönüş yapacağımı söyledim bu servis de diğerleri gibi süngerleri sipariş ettiklerini geldiğinde müdehale edeceklerini söyledi. Sonrasında Tabii ki zırıltı sesi var 5 6 farklı video ile farklı mesafelerden çektim seri no ile başvurduğumda sizin serinizde üretim hatası yok denildi farklı bir numaraya yönlendirildi. Kendisi de aynı üretim hatası değil test parçaları açmışsınız bu sebeple normaldir dönüşünü verdi. Ben de zırıltıyı özellikle yakalamak amacıyla belli frekansları açtığımı aynı frekansların tüm müzik ve film seslerinde de bulunduğunu söyledim adres istediler sanırım kontrole gelcekler bakalım ne olacak. Onun haricinde görüntü kalitesi beklediğimin çok çok üstünde özellikle 4k hdr olarak kullanıldığında gayet tatminkar Yarı oled denilebilecek bir tv olmuş alanlara tekrar hayırlı olsun . Bu arada servis menüsüne girmek isteyenler için -> source - sol - sağ-sol-sol tuşlarına basarak girebilirsiniz ancak bilmeyenler için kurcalamasını tavsiye etmem bilginize.

Geri