nvidiadan şaşmayın.Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle
rt performans farkı kapanamaz bu donanımsal dır yz farkı biraz kapana bilirFSR Redstone gelince o fark da kapanıcak büyük ihtimalle. Aralık 10 da geliyor güncelleme.
Yenge hediye almış sormak bile hata 9060xt yi iade et hediyeyi kullan.Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle
İllaki nvidia hep 1 adım önde olur ona yapıcak bir şey yok sonuçta sadece ekran kartı üretiyor adamlar ( oyun camiası için konuşuyorum) Fakat aradaki fiyat farklarına değecek farklar kesinlikle yok. Biri Mercedes ise diğeri BMW biri bir konuda öne geçer öteki öbür konuda.rt performans farkı kapanamaz bu donanımsal dır yz farkı biraz kapana bilir
ama ondada nvdia ile kafa kafaya gidebileceklerini sanmıyorum illa gerisinde kalırlar
ikiside denk kartlar ıstersen 9060xt yı ıade et 6k eşine ver ıster 5060ti iade et ye paranız cebınızde kalsınMerhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle
5060ti hak etmiyorMerhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle